IzdvojenoZadar

Mario Paleka podnio ostavku

POD ISTRAGOM?

Direktor TZ grada Zadra Mario Paleka podnio je ostavku na mjesto direktora Turističke zajednice grada Zadra, o čemu je upravo izvijestio medije, piše 057info. 

– S obzirom na nedavne događaje koji su zasjenili promociju i gastronomsku prezentaciju grada Zadra na američkom tržištu u organizaciji TZ grada Zadra te uslijed događaja na koje se nije moglo utjecati, osjećam moralnu i profesionalnu odgovornost povući se s mjesta direktora premda odgovorno tvrdim kako je predmetna organizacija bila na visokom nivou i uspješna.

Želim istaknuti kako sam ovu odgovornu funkciju prihvatio u potpunosti svjestan njezine zahtjevnosti i značaja te sam u skladu s tim nastojao i postupati.
Zahvaljujem svima na ukazanoj prilici, bila mi je izuzetna čast i privilegija zastupati interese grada Zadra kroz rad i djelovanje TZ grada Zadra te zahvaljujem svim kolegama i partnerima na iznimno korektnoj petogodišnjoj suradnji, navodi Paleka u priopćenju, objavio je portal 057info. 

Pod istragom?

U novinarakim kuloarima se šuška i kako je Mario Paleka već neko vrijeme pod istragom državnih institucija i zbog afera o kojima je u proteklom rszdoblju pisao ZADAR News. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button