IzdvojenoZadar

Marko Vučetić: “Ne pada mi na pamet biti predsjednik Gradskog vijeća”

Dojučerašnji kandidat za gradonačelnika Zadra, nezavisni Marko Vučetić objavio je status na svom Facebooku kojega prenosimo u cijelosti. 

– Danas sam čuo od novinara, a potom i pročitao, kako mi se nudi mjesto predsjednika Gradskog vijeća. Ne pada mi na pamet to biti. Kandidirao sam se za gradonačelnika i za gradskog vijećnika kako bih mogao predstavljati, zastupati i skrbiti o građanima.
Gradonačelnik nisam postao, gradski vijećnik jesam. Predsjednik Gradskog vijeća je branitelj Poslovnika, a ne građana. On je moderator rasprave, a da sam, uglavnom, ne sudjeluje u raspravi. Predsjednik Gradskog vijeća je, da skratim, sve ono što ja nisam i ne želim biti. Ja sam građanin, političko djelujem iz snage građanskosti, i u Gradskom vijeću ću biti u ulozi koja je najbliža građanima – gradski vijećnik i ništa više, napisao je Vučetić. 

Ranije danas predsjendik zadarskog SDP-a Daniel Radeta objavio je status posvećen Eniju Meštroviću u kojemu je kazao kako koalicija Srcem za Zadar neće sudjelovati u trgovanju žetončićima. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button