IzdvojenoZadne-Izdvojeno

Mate Lukić: “Damir Knežević i cijelo vodstvo HNK Zadar mora biti smijenjeno”

Nakon što je ZADAR News prije dva dana objavio članak o tome kako je novoosnovana udruga, HNK Zadar, koja je od Grada Zadra dobila pozajmicu od 2.5 milijuna kuna za svog trenera Krešimira Gojuna kupila automobim Mercedes za 300 tisuća kuna, javio nam se gradski vijećnik Mate Lukić.
 
Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti. 
 
“Ostao sam šokiran i zgrožen viješću da je HNK Zadar kojem je Grad Zadar dao pozajmicu 2,5 milijuna kuna kako bi mogli opstati kupio – luksuzni Mercedes. 
 
Da pojasnim, u najboljoj namjeri, za NK Zadar, za našu djecu koja igraju tamo, dao sam svoj glas i podržao prijedlog da se da pozajmica tom klubu. 
 
Svi znamo u kakvom je klub stanju i svi bi htjeli da se oporavi. Jednostavno ne mogu vjerovati da netko može napraviti ovako nešto besramno u ovim teškim vremenima. 
 
Ljudi jedva krpaju kraj s krajem, ostaju bez posla, teško preživljavaju… Onaj tko ima i malo obraza suosjeća s njima.
 
Konkretno, mene je stid bilo uzimati političke naknade i odrekao sam ih odmah. 
 
Neprihvatljivo je da u ovakvim okolnostima ispred istog ovog kluba može doći bijesni automobil, Mercedes vrijedan preko 300.000 kn, i da nadležni kažu da je to normalno i potrebno. 
Član skupštine kaže da je gosp. Gojunu isti potreban za marketing. Kakav marketing? 
Po selima u županijskoj ligi, misli?
 
U roku odmah neka podnesu ostavke, ako su znali za ovu nabavku Mercedesa, a i ako nisu znali, jer onda ni ne trebaju biti tamo. 
Cijela skupština kluba, skupa sa gospodinom Kneževićem, moraju biti smjenjeni ili odstupiti sami. 
 
Mate Lukić 
Gradski vjećnik HSP-a”.

Related Articles

Back to top button