IzdvojenoZadar

Na Viru bakljada i slavlje


Marino Radović novi je načelnik Općine Vir čime je zaokružen trijumf Nezavisne liste Antonija Vučetića i koordinatora Kristijana Kapovića

BAKLJADA I VELIKO SLAVLJE VIRSKE POBJEDNIČKE LISTE

Kandidat Nezavisne liste Marino Radović novi je načelnik Općine Vir, a do pobjede u drugom krugu izbora za virskog načelnika došao je osvojivši uvjerljivih 1.423 glasova, dok je kandidat Vira bez podjela Frane Vučetić dobio 658 glasova virskih birača. Za Radovića je prema važećim listićima glasalo 68,4 posto Viranki i Virana, dok je Vučetiću glas dalo njih 31,6 posto. Glasovalo se i za župana Zadarske županije u drugom krugu, a pobjedu na Viru odnio je Božidar Longin (1.088 ili 54,5 posto) ispred Ivice Žuvele (909 ili 45,5 posto). 

Pobjeda Radovića na Viru bila je jedna od uvjerljivijih pobjeda u Hrvatskoj u drugom krugu glasovanja za načelnike, gradonačelnike i župane, čime je zaokružen potpuni trijumf Nezavisne liste Antonija Vučetića i koordinatora Kristijana Kapovića, a evo kako je ta pobjeda proslavljena na ulicama otoka i u cocktail baru Vagabundo. 

Related Articles

Leave a Reply


Back to top button