ZADAR SportZadne-Izdvojeno

NAJBOLJI U SPLITU – Čak 29 medalja za Judo klub Zadar

Ovog vikenda 21. 11. 2015 u Splitu je održan judo turnir „trofej marjana“ na kojem je nastupilo oko 250 natjecatelja. U dvorani na gripama natjecalo se u uzrastima mlađih dječaka i djevojčica, dječaka i djevojčica i uzrastu mlađih kadeta i kadetkinja. Judo klub Zadar je na ovom natjecanju nastupio sa 30 natjecatelja predvođenih trenerima Juricom Zankijem, Draganom Kneževićem i Stipom Grgasom. Mladi Zadarski judaši i judašice su osvojili 13 zlatnih, 12 srebrenih i 4 brončane medalje te su u ukupnom poretku uvjerljivo zauzeli prvo mjesto.
U kategoriji mlađih dječaka i djevojčica Ante Madunić je osvojio zlatno odličje, Augustina Mihatov, Mikula Dunatov, Petar Pavle Visković i Luna Miljanić su osvojili srebrena odličja dok su Roko Jurić i Tiana Dragaš osvojili brončana odličja.

U kategoriji dječaka i djevojčica Marko Vrkić, Donatela Bajlo, Maria Mijolović, David Bašić, Donat Martinović, Luka Mijić, Roko Vulić, Marcelo Patrk, Frane Katačić i Nora Zekanović su osvojili zlatna odličja. Mateo Blaslov, Fran Šimičević, Stipe Mihatov, Marin Sorić i Hari Mičić su osvojili srebrena odličja dok su Nikola Mikin i Klara Klinac osvojili brončana odličja.

U kategoriji mlađih kadeta i kadetkinja Luka Mijić i Nina Ćurko su osvojili zlatna odličja dok su Hari Mičić, Grgur Matak i Antonio Radović osvojili srebrena odličja.

Za judo klub Zadar još su nastupili i Marin Zekanović, Nikola Nekić i Nandi Mičić.





Related Articles

Back to top button