IzdvojenoZadar

Najpoznatiji zadarski jaketar Mario Paleka opet odbija javnosti dostaviti podatke o trošenju proračunskog novca

KAKAV LIK :)

Mario Paleka, protagonist afere “Jaketar” i, očito najpoznatiji zadarski jaketar odbio je dostaviti redakciji portala ZADAR News podatke o trošenju proračunskog novca na promotivni film koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama Turističke zajednice Grada Zadra i društvenim mrežama.

Mario Paleka priznao kao su mu u automobilu pronađene ukradene Paul & Shark jakete; na ključna pitanja nije htio dati odgovore

Iako je i više nego očtito kako ZADAR Newsov upit udovoljava kriterijima Zakona o pravu na pristup informacijama, notorno plitki Paleka, očito nedovoljno kognitivno kapacitiran da shvati bit upita, odlučio nam je uskratiti odgovor.

Kognitivni kapaciteti plitkoga Paleke

Ipak, Paleku će kroz osam dana, kao mnogo puta do sada dočekati odgovor Povjerenika za informiranje prema kojemu će tražene podatke morati dostaviti ZADAR Newsu. 

Državna revizija: Mario Paleka ne radi po zakonu

Za istaknuti je i podatak kako Mario Paleka iza sebe ima loš nalaz Državne revizije koja je dokazala brojne nepravilnosti u njegovom radu o čemu je jedini pisao ZADAR News objavivši tada tajni dokument koji to i dokazuje.

Početkom pandemije, u travnju 2020. godine ZADAR News objavio je još jedan tajni dokument u kojemu smo dokazali kako se notorni Mario Paleka javnost lažno prezentirao kao nadzornih karantena u kojima su boravili zaraženi od koronavirusa.

Lažni humanitarac

Ovo inače nije prvi put da uvjerljivo najnesposobniji direktor Turističke zajednice Grada Zadra u povijesti zloupotrebljava pravni sustav kako bi zaštitio privatne interese. Podsjetimo, tek temeljem otkrića ZADAR Newsa javnost je doznala za romobil na struju koji je Paleka platio 21 tisuću kunu i to proračunskim novcima Turističke zajednice Grada Zadra.

Proračunskim novcem kupio romobil  za 21 tisuću kuna

Pred kraj 2021. godine, ZADAR News došao je u posjed niza dokumenata i računa koji dokazuju kako je Paleka novcem Turističke zajednice Grada Zadra kupovao brojne iPhone mobilne uređaje, kao i ostalu potpuno nepotrebnu tehniku, a jedan od iPhoneova navodno je završio i na Njuškaku od čega je netko imao osobne koristi i to u iznosu od 7,600.00 kuna. O kome se radi, možete pogoditi i nećete promašiti.

iPhone završio na Njuškalu, tko je profitirao prodajom mobitela?

Temeljem svega gore navedenoga, poznati zadarski kineziolog i jedan od najboljih prijatelja gradonačelnika Branka Dukića, koji ga štiti već četiri godine, dužnost šefa Turističke zajednice Grada Zadra obnašat će i naredne četiri godine, pa su tako vrata korupciji, kleptomaniji, ali i narkomaniji i dalje širom otvorena.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button