112IzdvojenoZadar

NAKNADNI “STRAH”: Longin se 12 dana sprdao s Pupićevom “prijetnjom”, screenshot je slao prijateljima putem WhatsAppa, a onda ga je Kalmeta nagovorio da ga prijavi

Dan nakon što je županijski vijećnik Marko Pupić Bakrač cijeli dan proveo u policijskoj postaji, da bi na kraju iz iste izašao s kaznenom prijavom zbog navodne prijetnje zadarskom županu, Božidaru Longinu, ali i prekršajne prijave zbog “nesavjesnog čuvanja oružja”, počinju se otkrivati detalji kako je i zašto zbog same prijave došlo.

Od izvora iz policije doznali smo kako mnogi u policiji smatraju kako do prijave nije smjelo ni doći, već je Longin trebao biti upućen na podnošenje privatne tužbe.

Longin se 12 dana sprdao s Pupićevom objavom i slao je stranačkim kolegama putem WhatsAppa, a onda se umiješao Kalmeta i rekao mu da ga prijavi

S druge pak strane, visokopozicionirani izvori ZADAR Newsa iz zadarskog HDZ-a kažu nam kako je prije podnošenja prijave protiv Pupić Bakrača Longin o svemu izvijestio svog stranačkog šefa, Božidara Kalmetu koji ga je i potakao da sve prijavi policiji.

– Longin se s tom objavom prvo sprdao i slao je okolo stranačkim kolegama punih 12 dana od inicijalne objave kao screenshot putem WhatsAppa, da bi na kraju sve završilo kao ozbiljna prijava. Bilo bi dobro da policija pogleda Longinov, ali i mobitele HDZ-ovaca koji su screenshot te objave primili od samog Longina koji to tada nije uopće shvaćao kao prijetnju. Kažem, a i provjerljivo je, sprdao se s njom. Do obrata je došlo kada se Longin čuo s Božidarom Kalmetom koji mu je rekao da sve odmah prijavi policiji, što je ovaj i učinio – kaže naš izvor koji je želio ostati anoniman.

Longinov mobitel na kojemu bi mogli biti dokazi kako se isti desetak dana sprdao s Pupićevom objavom na Facebooku policija nije pregledala

Od izvora iz policije doznajemo kako Longinov mobitel tijekom prijave koju je podnio protiv Pupić Bakrača, uopće nije izuzet iako su se na istome u aplikaciji WhatsApp i fotogaleriji nalazili screenshotovi navodne prijetnje Pupić Bakrača. Screenshot s navodnom prijetnjom Longin je u šali slao stranačkim kolegama dok se u sve nije umiješao Božidar Kalmeta.





Related Articles

Back to top button