IzdvojenoZADAR Sport

Navijači bijesni na Mijolovića i HDZ, on hladno za ZADAR News poručio: Neću dati ostavku

Ogorčeni građani i navijači Košarkaškog kluba Zadar zgroženi su bezobraznim ponašanjem predsjednika Nadzornog odbora KK Zadar Ivana Mijolovića koji je nakon priopćenja potpredsjednika Gradskog vijeća Enija Meštrovića izjavio kako njemu, vijećnicima koji u GV-u imaju većinu, pa ni javnosti neće dati na uvid transakcije kluba. 

Mijolović ne želi odstupiti, navijači su bijesni

Iako se tijekom jučerašnjeg dana pojavila informacija kako će Mijolović podnijeti ostavku na mjesto predsjednika NO KK Zadar, on je u razgovoru za ZADAR News to demantirao. Kratkom SMS porukom kazao nam je kako neće odstupiti s funkcije na koju je došao po HDZ-ovoj liniji.

Traže se i svi ugovori i transakcije iz mandata Borisa Skroće

Kao što smo već pisali, ne postoji šansa da Gradsko vijeće odobri sredstva za nadolazeću sezonu košarkaškom klubu prije nego klub objavi tražene ugovore i transakcije. Ali i one transakcije i ugovore koje je sklapao u svom mandatu od 2013. do 2017. tadašnji direktor kluba Boris Skroće.

U nastavku objavljujemo samo nekoliko desetaka od stotine komentara koje su navijači i građani ostavljali na našoj Facebook stranici, a koji su javno dostupni registriranim korisnicima klikom ovdje.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button