IzdvojenoZadar

Notorni Mario Pešut otišao s posla u 13 sati, njegova tajnica lagala ZADAR News da je “tu u zgradi gradske urpave na sastanku”

“TU JE, TU JE NA SASTANKU”

Kum uskočkog optuženika Božidara Kalmete, notorni pročelnik za zdravstvo i socijalnu skrb, Mario Pešut opet odlazi s posla unutar zakonski propisanog radnog vremena, a u gradskoj upravi lažu nas da je “na sastanku”, doznaje do redakcija portala ZADAR News.

Naime, fotografije Pešuta s vrećicama u kojima su se nalazile boce vina snimili smo danas u 13 sati i 34 minute na Maloj pošti, dakle, za vrijeme radnog vremena.

Osuđeni obiteljski nasilnik Mario Pešut pijan vrijeđao ljude na Adventu

Kako bi utvrdili je li Pešut na godišnjem odmoru ili na bolovanju, nazvali smo gradsku upravu, odnosno njegov pročelnički ured koji nas je lagao da je pročelnik Pešut “na sastanku”.

Tajnica Marija Pešuta lagala nas je da je “pročelnik na sastanku”. Kada smo joj rekli da smo u posjedu fotografija na kojima šeta s bocama vina, i dalje je inzistirala “da je na sastanku”

– Pročelnik Pešut je trenutno na sastanku, možete ostaviti poruku za njega ako želite – rekla nam je Pešutova tajnica i slagala nas.

Kada smo je pitali nalazi li se Pešut u zgradi na sastanku, opet nas je lagala kazavši potvrdno.

– Da, da, tu je gospodin pročelnik u zgradi i na sastanku je – opet nas je slagala tajnica.

Kada smo joj objasnili da je pročelnik snimljen na Maloj pošti oko 13 i 30 s bocama u vrećicama, opet je ponovila da je “pročelnik na sastanku”. Nevjerojatno.

Pešut često odlazi piti u lokalne kafiće za vrijeme radnog vremena

U međuvremenu smo doznali da Pešut posljednjih nekoliko godina redovno odlazi s posla puno prije završetka radnog vremena, odnosno da se alkoholizira u lokalnim birtijama na Poluotoku.

Pročelnik Pešut poznat je i po tome što je tražio seksualne usluge od jedne od korisnica socijalne pomoći, ali i po ostalom devijantnom ponašanju, o čemu je ZADAR News pisao posljednjih desetak godina. Osim kumskim veza s uskočkim optuženikom Božidarom Kalmetom, Pešut je poznat i po premlaćivanju vlastitog nećaka. Iako je priznao da ga je fizički udario, taj predmet, unatoč nekoliko nepravomoćnih presuda u kojima je Pešut proglašen krivim, završio je u zastari.

NASTUPILA ZASTARA: Kalmetin štićenik Mario Pešut neće biti pravomoćno osuđen iako je prebio vlastitog nećaka





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button