ZADAR Sport

Nove zastrašujuće prijetnje Borisu Skroći: Nacrtana vješala i objava rata

Nezadovoljstvo navijača KK Zadar izašlo je iz okvira sporta i zdravog razuma.

Na zidu negdašnje vojne kuhinje, iza blagajni SC Višnjik, u neposrednoj blizini spmenika Krešimiru Ćosiću osvanu je prijeteći grafit direktoru KK Zadar Borisu Skroći. Uz natpis je nacrtana zastrašujuća ilustracija obješenog čovjeka.

– Skroće dobro zatvori vrata, ovo je naša objava rata. Nećeš mirno spavati zbog zatočenog brata, piše na istom onom mjestu na kojemu se ne tako davno zbog pisanja o stanju u KK Zadar prijetilo novinaru Slobodne Dalmacije Ivici Neveščaninu.

Nastavak je ovo priče o uhićenju i jednomjesečnom pritvaranju 22-godišnjeg pripadnika Tornada koji je iza rešetaka završio zbog prijetnji Skroći na društvenim mrežama. Istragu je pokrenulo Općinsko državno odvjetništvo, po prijavi samog Skroće.

Nakon pritvaranja uslijedile su rasprave na košarkaškim forumima u kojima je uz osudu čina 22-godišnjaka dominiralo pitanje kada će netko odgovarati za kriminal koji je doveo klub do ruba opstojnosti.

Policija nam je potvrdila da je dobila dojavu o novoj prijetnji od direktora kluba Borisa Skroće jučer oko 12 sati i da je obrada događaja u tijeku.





Related Articles

Back to top button