IzdvojenoZadar

OBJAVLJUJEMO DOKAZ – Pročelnik Ivan Šimunić dobio je osobno dokumente prosvjetne inspekcije u kojima su utvrđene brojne nepravilnosti u radu ravnatelja Ivice Kera

NEUMORNO BRANI SVOG DRUGA IZ SJEMENIŠTA

Afera koju je početkom ovog mjeseca otkrio ZADAR News i dalje poprilično potresa Zadarsku županiju i Srednju školu Biograd na moru. Prema dostupnim informacijama, smjena ravnatelja Ivice Kera neizbježna je, a kako će se u cijeloj priči provesti njemu nadređeni pročelnik i prijatelj iz djetinjstva, pročelnik za odgoj i školstvo u Zadarskoj županiji ostaje nam za vidjeti.

VIDEO – Profesorica i pedagoginja dobile otkaz jer su ukazivale na nepravilnosti u radu ravnatelja Srednje škole u Biogradu, on ih u službenim dokumentima nazivao “neljudima”

>>> Više o temi doznajte u zasebnoj kategoriji “Afera Ivica Kero” <<<

Pročelnik Ivan Šimunić uhvaćen u laži

Upravo on, pročelnik Ivan Šimunić uhvaćen je u laži kada je jučer javno izjavio da je u Srednjoj školi Biograd na moru “sve u redu”. Kako može biti sve u redu u obrazovnoj ustanovi u kojoj su četiri djelatnice dobile nezakonite otkaze ugovora o radu i za koju su prosvjetni inspektori Ministarstva znanosti i obrazovanja činjenično utvrdili brojne nepravilnosti i o svemu tome izvijestili i pročelnika?

Dokazi s kojima raspolaže ZADAR News potvrđuju da Šimunič aktivno štiti ravnatelja Kera kojemu je inspektorat Ministarstva znanosti i obrazovanja utvrdio brojne nepravilnosti u radu

Je li moguće da je pročelnik obmanut, da mu netko nije dostavio dokumente koji ukazuju na to da ravnatelj Ivica Kero ne radi svoj posao po pravilima struke? Moguće je, ali to se nije dogodilo. Štoviše, redakcija portala ZADAR News koja je i otkrila ovu skandaolznu aferu u posjedu je više stotina stranica dokumenata koji potvrđuju upravo suprotno – da je pročelnik Ivan Šimunić cijelo vrijeme znao za sve ono što se događalo u Srednjoj školi Biograd na moru. I to od prvog dana i od prvog nezakonitog otkaza koji je Ivica Kero dao jednoj od zaposlenica.

Šimunić županu Longinu prešutio bitan dokument koji mu je poslalo ministarstvo

Ispod ovog teksta, objavljujemo dio dokumenta koji je pročelnik Šimunić prešutio i zadarskom županu Božidaru Longinu koji se, kako doznajemo od izvora iz Zadarske županije, ovih dana počeo intenzivno raspitivati o seriji nezakonitih otkaza u Srednjoj školo Biograd na moru. U samom dokumentu Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Samostalni sektor prosvjetne inspekcije područnog ureda u Splitu Zadarskoj županiji, odnosno pročelniku Ivanu Šimuniću dostavlja opsežan dokument iz kojega je razvidno kako je Šimunić itekako dobro upoznat sa cijelim slučajem i kako je od samog početka znao za sve što se događa u školi.

>>> Više o temi doznajte u zasebnoj kategoriji “Afera Ivica Kero” <<<

ZADAR Newsa će objaviti dokumente koji dokazuju spregu Kera i Šimunića koji ga štiti

U narednim danima ZADAR News će objaviti i brojne druge dokumente koji nepobitno dokazuju kako je Šimunić cijelo vrijeme prikrivao nezakonitosti u radu svog druga iz sjemeništa i ravnatelja na odlasku, Ivicu Kera.

Prvo gostovanje Zrinke i Anđele u Aktualnom: 

Gostovanje sindikalista Željka Stipiča:





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button