ZadarZadne-Izdvojeno

Omerku brine zdravlje vijećnika Akcije mladih, a Dvorskog tko je prvi tvrdi

Omerka Šarić (Foto: Zadarski list)Nije dugo trebalo čekati na reakciju prozvanih na današnjoj press konferenciji Akcije mladih.

-Pri uvođenju prireza prvi smo se javno usprotivili. Čak smo tražili i ostavku tadašnjeg gradonačelnika Zvonimira Vrančića. Poslije nas mnogi, pa i dotična gospoda iz Akcije mladih to propagirali i zazivali. Sad bi ja trebao reći da oni kopiraju nas, ali to ne želim. Ne mogu svima otkrivati svoje političke namjere i postupke unaprijed’, kazao je predsjednik zadarske podružnice HSP AS Rudolf Dvorski za Radio 057.  Dodao je kako građani znaju pravu istinu i da je koalicijski sporazum s HDZ-om uvjetovan smanjenjem prireza i njegovim ukidanjem do kraja mandata.

– Zabrinjava me zdravstveno stanje dvojice vijećnika Akcije mladih, reagirala je SDP-ova vijećnica Omerka Šarić Frantin za Radio Zadar.

SDP-ova vijećnica kazala je u istoj izjavi kako joj je drago da su građani mogli pratiti prijenos sjednice Gradskog vijeća uživo, te je podsjetila kako je Klub vijećnika SDP, HNS, DSU bio protiv ili suzdržan većine dnevnog reda, a podržali su ono što su smatrali dobrim prijedlogom.

-Tako je bilo uvijek i bit će ubuduće, kazala je Šarić Frantin koja je kao i obično bila najkritičnija prema primjedbama vladajućih. Vijećnica s najdužim stažem ustvrdila je kako se radi o najobičnijem podmetanju Akcije mladih na račun SDP-a.





Related Articles

Back to top button