IzdvojenoZadar

“Ovdje Kalmetina mafija namjerava izgraditi 1000 stanova. Kako je moguće da uskočki optuženici posluju s OTP bankom?”

OFF DOMAGOJA MARGETIĆA

Istraživački novinar s međunarodnom akreditacijom Domagoj Margetić objavio je prije nekoliko dana na svom YouTube kanalu OFF video prilog o tome kako Kalmetina mafija misli prenamijenom zemljišta na kojemu se danas nalazi posrnuli gigant SAS strojogradnja izgraditi preko tisuću stanova.

Kalmetina mafija namjerava izgraditi tisuću stanova na području SAS strojogradnje

U svom istraživačkom radu Margetić je otkrio kako će Grad Zadar na jednoj od svojih sjednica Gradskog vijeća imati i točku o prenamijenama DPU-a na kojoj će praktički bezvrijedno industrijsko zemljište postati građevinsko.

Darko Kasap – lopov koji je novinaru ukrao mobitel – a što tek radi s javnim novcem?

Sjednica Gradskog vijeća bit će ključna za izmjene DPU-a

U svemu tome prema navodima Margetića aktivno sudjeluju uskočki optuženici za teška kaznena djela pljačke državnog novca Božidar Kalmeta i Zdravko Livaković, kao i gradonačelnik Zadra, inače Kalmetina i Livakovićeva marioneta, Branko Dukić, ali i sveprisutni lopov i pročelnik za graditeljstvo i prostorno planiranje Darko Kasap.

Kalmeta i Livaković su uskočki optuženici, kako je moguće da s njima posluje OTP banka?

Kako bi točka o izmjenama i dopunama DPU-a uskoro trebala biti jedna od glavnih tema na Gradskom vijeću, postavlja se pitanje kako će reagirati navodno oporbeni vijećnici koji su se već prodali HDZ-u izglasavanjem njihovog proračuna.

Neki vijećnici već traže stanove za izglasavanje izmjena DPU-a?

Navodno neki vijećnici već trguju s potencijalnim stanovima kojih bi na području starog SAS strojogradnje trebalo osvanuti i do tisuću. U svom prilogu Margetić je problematizirao i ulogu OTP banke i njihove suradnje s uskočkim optuženicima Kalmetom i Livakovićem.

O svemu više u video prilogu:





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button