112Zadne-Izdvojeno

PAKOŠTANSKI TAMNIČAR Poznanicu zatočio, vezao, stavio joj vreću na glavu i slomio prste

Foto: Ilustracija (RTL)
Foto: Ilustracija (RTL)

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je u utorak, u svojoj kući u Pakoštanima, protupravno zatočio 54-godišnju poznanicu koju je optužio da mu je otuđila novac, vezao je i pri tom teško ozlijedio.
On je uz kaznenu prijavu, zbog sumnje u protupravno oduzimanje slobode, nanošenje teških tjelesnih ozljeda i ubojstva u pokušaju, priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Ovaj mještanin Pakoštana već je desetak godina poznavao ovu državljanku BiH, a sada je tražio da mu vrati nekoliko tisuća kuna koje  mu je, navodno, ukrala. Kako je ona to zanijekala dovukao ju je u kuću, vezao za stolicu, stavio plastičnu vrećicu na glavu i inzistirao da prizna da ga je pokrala i da mu vrati novac.

Nesretna žena se nakon nekog vremena oslobodila i pokušala pobjeći iz kuće, ali joj je muškaracvratima slomio prste jedne ruke. Kad je na kraju uspjela pobjeći iz kuće došla je do poznanice koja je pozvala policiju. Ona je prebačena u Bolnicu, a njezin tamničar u zatvor.





Related Articles

Back to top button