IzdvojenoZadar

Podržite ZADAR News na Patreonu i imajte pristup našem sadržaju prije službene objave na portalu

ZAJEDNO SMO JAČI

Dragi prijatelji,

Od danas ZADAR News možete zapratiti putem aplikacije mreže Patreon. Istu možete skinuti na Google Play-u ili na AppStore-u.

Kao što smo već više puta u javnim objavama naglasili, kompletan sadržaj kojega objavljujemo na našem portalu, kao i na službenim kanalima ZADAR Newsa na društvenim mrežama, trajno je bio i ostat će besplatan za apsolutno sve korisnike.

Portal ZADAR News i dalje ostaje besplatan za sve čitatelje

Ako želite podržati rad portala ZADAR News i ako mislite da ima smisla ovo što radimo, nakon što se registrirate na Patreonu, u lretragu ukucajte ZADAR News i odaberite jedan od ponuđenih paketa.

Osnovni pretplata i paket “Plus” mjesečno koštaju $10. Odabirom tog paketa dobivate uvid u članke i naše materijale prije službene objave na našem portalu ili na našim službenim kanalima na društvenim mrežama.

U ponudi su četiri vrhunska paketa

U ponudi imamo i ostala tri paketa u kojima nudimo obilje dodatnog sadržaja i radnog materijala koji nije javno dostupan, a ako želite, možete iz prve ruke dobiti informacije o temama koje su u pripremi. Tu je i dnevni audio podcast o onome na čemu trenutno radimo kao i grafika, dokumenti i multimedija koja van lako može biti dostupna.

Sve u svemu, na vama je da odaberete paket koji vam najviše odgovara shodno vašim financijskim mogućnostima, a na nama je da vam u realnom vremenu isporučimo najbolji istraživački materijal kojega posjedujemo.

Prvi doznajte na kojim temama radimo i imajte pristup neobjavljenom sadržaju

Registracijom Patreon aplikacije ili odlaskom na www.patreon.com/ZADARNewswww.patreon.com/ZADARNews i odabirom jednog od četiri ponuđena ZADAR Newsova paketa uvelike ćete nam pomoći da nastavimo razvijati sadržaj našeg portala. Odabirom adekvatnog paketa i sami ćete imati pristup dosad neobjavljenim informacijama i multimediji u realnom vremenu.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button