112IzdvojenoZADAR Sport

POGLEDAJTE EKSPLOZIVNU PRESSICU – Pupić Bakrač: Zadarska policija počinje ličiti na stranačku policiju, neka odgovore ima li Kalmeta dozvolu za nošenje pištolja?

Jutros je ispred PU zadarske Marko Pupić Bakrač održao jednu od svojih najeksplozivnijih press konferencija na kojoj je postavio brojna pitanja.

– Ovo nije konferencija protiv policije i policajaca već za odvajanje žita od kukolja, naglasio je na samom početku gradski i županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač ispred sjedišta PU zadarske.

– Pravi policajac nikad ne bi ušao pijan u automobil. To može samo baja koji misli da to može jer je policajac. Kasniji razvoj događaja ukazuje da je to to jer iza njega stoji šef PU zadarske Antun Dražina koji to minorizira te da Mršić nije počinio nikakav značajan krimen zbog kojeg bi trebao biti smijenjen – govori Pupić Bakrač i napominje kako je Mršić u vrijeme počinjenja prometne vozio rent–a–car.

– Pitam se čijeg rent-a-cara, možda osobe sa sporne snimke koju sam proslijedio medijima? – pita se Pupić Bakrač. Još jednom se pita je li normalno da netko tko je pijan u 7 sati ujutro ostane šef krim policije.

Pitanja bez odgovora

– Sve to treba rasvijetlitit, a Boru Mršića treba suspendirati odmah –  kazao je Pupić Bakrač.

Na kraju je ponovio pitanja koja je već u nekoliko navrata postavljao policiji:

1. Ima li Božidar Kalmeta dozvolu za nošenje oružja, objeduje li Kalmeta zajedno s načelnikom PU Zadarske?

2. O čemu su Šime Vicković i Bore Mršić raspravljali na ručku u lipnju tijekom radnog vremena?

3. Sastaju li se Anton Dražina i Božidar Kalmeta na ručkovima?

Za sam kraj pressice, Pupić Bakrač je rekao kako se PU zadarska pretvara u stranačku policiju.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button