112IzdvojenoZadar

Policija prijavila četiri osobe zbog konzumiranja droge koja je dovela do smrti 22-godišnjakinje

U Policijskoj upravi zadarskoj dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri muške osobe dobi od 46, 44 i 35 godina te ženskom osobom u dobi od 46 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela omogućavanje trošenja droga, piše 057info.

Njih se sumnjiči da su se u petak, 6. kolovoza u večernjim satima, prema unaprijed stvorenom dogovoru, zajedno sastali u kući 44-godišnjeg vlasnika na području Murvice Donje, gdje su, iako svjesni posljedica koje izaziva, zajedno konzumirali drogu, što je kod 22-godišnjakinje prouzročilo smrt.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičene su osobe predane pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru, priopćeno je iz PU zadarske.

Četvorku će danas ispitati sudac istrage koji će odlučiti o istražnom zatvoru.

Policija je potvrdila informaciju o tragovima droge, ali još nije službeno rečeno što je uzrok smrti dok se na završi dodatno vještačenje.

To je svakako vidljivo iz obdukcijskog nalaza u kojem se kaže kako je laboratorijskim pretragama tjelesnih tekućina pronađeno prisustvo opojnih sredstava i alkohola. Kombinacija alkohola i droge očito su bili kobni za mladu Zadranku.

Na žalost, tijelo preminule Zadranke poslano je na obdukciju u šibensku, a ne u zadarsku bolnicu gdje je Odjel patologije odavno u rasulu, a sad se pokazalo da nisu sposobni obaviti hitan posao.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button