IzdvojenoZadar

PREKO 200 TISUĆA PREGLEDA – Besramni Franko Pavić podrugljivo o odnosima s maloljetnim dječacima i svojoj ‘rehabilitaciji’: “Javnost”?

DJELATNIK ANTENE ZADAR

Osam godina otkako je prijavljen policiji zbog odnosa s maloljetnim dječacima zbog čega nije kazneno odgovarao jer Državno odvjetništvo u Splitu i policija nisu ispitali oštećenike iako su znali njihove identitete i o kome se doslovno radi, na Općinskom sudu u Zadru prije nekoliko dana svjedočio je notorni Franko Pavić, nekadašnji vlasnik, a danas zaposlenik Antene Zadar.

I dalje je zaposlenik Antene Zadar

Pavić je svjedočio u predmetu u kojemu je nekadašnji glavni Županijski odvjetnik Ivan Galović privatno tužio nekadašnjeg vijećnika u Županijskoj skupštini Zadarske županije Branka Katića.

Zanimljiv je i podatak kako je Franko Pavić 2012. prijavio novinara i glavnog urednika ZADAR Newsa Hrvoja Bajla zbog “prijetnje”, međutim, na prvom ročištu održanom 2017. godine, Pavić je povukao svoj iskaz i kazao kako ga je na taj čin nagovorio tadašnji glavni Županijski državni odvjetnik Ivan Galović. U svom iskazu Pavić je 2017. rekao kako je blog Znet bio u vlasništvu Rena Sinovčića i kako je trebalo napadati i lažno optužiti Bajla, Marka Pupića Bakrača i ostale koji su javno prozivali šefa zločinačkog klana Božidara Kalmetu i HDZ-ovce. Nakon Pavićevog priznanja i povlačenja iskaza, Općinski sud u Zadru na čelu s sucem Ivanom Markovićem donijelo je oslobađajuću presudu protiv Hrvoja Bajla.

Franko Pavić: “Županijski državni odvjetnik Ivan Galović nagovorio me da lažno optužim Hrvoja Bajla. Povlačim iskaz i ispričavam se”

Pavić podrugljivo o pitanju kada je i kako rehabilitiran: “Javnost?”

Nakon izlaska sa suda Pavića smo upitali od čega je i kada rehabilitiran jer je ta tema od interesa javnosti.

Ignorirajući novinarska pitanja, Franko Pavić je podrugljivo promrsio: “javnosti?” čime je na neki način pokazao besramnost. Na pitanja, pogađate, nije odgovorio. 
 

Priznao 2017. na sudu priznao da ga je bivši Županijski državni odvjetnik Ivan Galović 2012. nagovorio da novinara Hrvoja Bajlo lažno optuži za “prijetnju”
 
Od objave na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu ZADAR Newsa, video u trajanju nešto duljem od jedne minute dosegao je preko 200 tisuća pregleda.
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shared post on





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button