IzdvojenoZadar

PROSVJED U ZADRU – Zlatko Dundović: Vedran Uranija me prevario i ukrao novac, privedite ga pravdi!

latko Dundović, bivši hrvatski branitelj, prosvjedovao je danas ispred zgrade suda gdje su i prostorije Općinskog državnog odvjetništva u Zadru

Razočaran u institucije pravne države, Zlatko Dundović još jednom je upozorio na Vedrana Uraniju koji mu je još 2017. godine na perfidan način uzeo 23.800 eura koje do danas nije vratio, piše portal Mega-media. Interesantno, prosvjed su pratile jake policijske snage, ali ne i zadarski novinari koji inače u stopu prate Vedrana Uraniju i nekritički prenose njegove pamflete u svojim medijima.

– Nakon posljednjeg prosvjeda ispred zgrade SSSH Zadar, 5.lipnja ove godine, Vedran Uranija je ispred brojnih kamera i novinara priznao krađu i rekao, citiram: „vratit ću dug, ako treba i sa kamatama!“. Dakle, nije sporno da je Vedran Uranija ukrao novac kojeg do danas nije vratio. Nije jasno zašto Općinsko državno odvjetništvo do danas nije reagiralo. Da sam kojim slučajem ja ili bilo koji drugi „obični“ građanin ukrao toliki novac, danas bih bio iza rešetaka. Ovako se stječe dojam da Vedran Uranija uživa zaštitu policije, odvjetništva i suda. Nije nepoznato da ima vrlo čvrstu vezu sa najmanje jednom vrlo utjecajnom osobom u Županijskom državnom odvjetništvu. Je li moguće da zato kradljivac i prevarant Uranija koji to i sam pred kamerama potvrđuje, ne poriče, uspješno izbjegava kaznenu odgovornost?, pita se Zlatko Dundović.

Svojim današnjim prosvjedom još jednom upozorava da Vedran Uranija mora biti priveden pravdi. Najavljuje i novi prosvjed za desetak dana ukoliko Općinsko državno odvjetništvo ne krene raditi po kaznenoj prijavi protiv Vedrana Uranije koja je podnesena još u siječnju ove godine.

uranija77 - PROSVJED U ZADRU Zlatko Dundović: Vedran Uranija me prevario i ukrao novac, privedite ga pravdi!
Vedran Uranija

– Neću odustati. Što bih trebao? Biti jedan od onih tri tisuće hrvatskih branitelja koji su digli ruke na sebe? Ne gospodo. To se neće dogoditi. Bit ću uporan, makar morao kampirati ispred Općinskog državnog odvjetništva. Sljedeći put neću doći sam, obećao je Zlatko Dundović.

dopis1 724x1024 - PROSVJED U ZADRU Zlatko Dundović: Vedran Uranija me prevario i ukrao novac, privedite ga pravdi!
Dopis kojeg je Zlatko Dundović poslao medijima, a na kojeg se nitko osim portala Megamedia nije odazvao
 





Related Articles

Back to top button