112Zadne-Izdvojeno

Provalio u kuću i otuđio zlatninu vrijednu nekoliko desetaka tisuća kuna.

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirane su tri teške krađe i osam krađa te četiri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je šest prometnih nesreća u kojima su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Hvatanje počinitelja na djelu

Jutros u 04,00 sata, u uvali Lipouska u Bibinjama, nakon dojave građana, policijski službenici II Policijske postaje Zadar, u krađi goriva iz željezničkih vagona, zatekli su 29-godišnjaka iz Zadra. Na mjestu događaja zatečen je i kombi Fiat u kojem je bilo 10 plastičnih kanti zapremine od po 20 litara i 3 plastična tanka zapremine svaki od 1000 litara s oko 2200 litara goriva.

29-godišnjak  je uhićen i priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom iz okolice Biograda koju se sumnjiči da je  u ponedjeljak u Pakoštanima, iz kuće u vlasništvu 30-godišnjaka otuđila nekoliko tisuća kuna.

Protiv 27-godišnjakinje državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog krađe.

Teška krađa

Jučer tijekom noći u Žitnoj uvali na Viru, nepoznati je počinitelj s veza otuđio jet-ski u vlasništvu 45-godišnjeg mađarskog državljanina.

Materijalna šteta iznosi preko sto tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Jučer u popodnevnim satima u Ulici Brune Bušića u Zadru nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 52-godišnjakinje te otuđio zlatninu vrijednu nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.





Related Articles

Back to top button