112

Provalio u prodavaonicu i otuđio cigarete, suhomesnate proizvode i slatkiše

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirani su lažno prijavljivanje, dvije teške krađe, dvije krađe te jedno narušavanje javnog reda i mira. Evidentirane su tri prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže ozlijeđene.

Lažno prijavljivanje

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakinjom s biogradskog područja koju se sumnjiči da je u srijedu policiji lažno prijavila dvoje poznanika, optuživši ih da su joj uporabom sile otuđili zlatninu.

Protiv nje državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog lažnog prijavljivanja kaznenog djela.

Dovršeno kriminalističko istraživanje

Policijski službenici Policijske postaje Pag dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakinjom s Paga koju se sumnjiči da je na proljeće ove godine, iz kuće u vlasništvu 32-godišnjaka iz Paga, otuđila zlatninu vrijednu desetak tisuća kuna. Nju se također sumnjiči da je u travnju iz kuće 31-godišnjakinje u Pagu otuđila zlatni nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv 39-godišnjakinje državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog krađa.

Teška krađa

U noći s utorka na srijedu u Ulici Ante Starčevića u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu te otuđio cigarete, suhomesnate proizvode i slatkiše vrijedne nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

U noći sa srijede na četvrtak u Karinu Gornjem, nepoznati je počinitelj provalio u prodavaonicu mješovite robe. Materijalna šteta biti će poznata nakon očevida.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 





Related Articles

Back to top button