Provalio u ugostiteljski objekt i otuđio novac

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirani su teška krađa, četiri krađe i dva narušavanja javnog reda i mira. Evidentirano je dvanaest prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže, a pet lakše ozlijeđeno.

 

Dovršeno kriminalističko istraživanje      

 

      Policijski službenici  Policijske postaje Biograd dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je jučer u večernjim satima, u trgovačkom centru u Biogradu, otuđila novčanik i mobitel u vlasništvu 46-godišnjaka.

Protiv 51-godišnjakinje državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog krađe.

 

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 15 i 16-godišnjacima koje se sumnjiči da su prije mjesec dana, u Ulici Nikole Šubića Zrinskog u Zadru, na ulici 67-godišnjoj ženi otrgnuli i otuđili zlatni lančić.

Prema maloljetnicima državnom odvjetništvu za mladež podnijeto je posebno izvješće zbog drske krađe.

 

Policijski službenici I Policijske postaje Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom kojeg se sumnjiči da je potkraj lipnja, u Ulici Marijane Radev u Zadru, iz automobila u vlasništvu 26-godišnjaka otuđio više koverti s nekoliko tisuća kuna.

Protiv njega državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava zbog krađe.

 

Teška krađa

 

      Jučer u noćnim satima u Kukljici na otoku Ugljanu nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt te otuđio novac u iznosu od nekoliko stotina kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

      Krađa

      U nedjelju u poslijepodnevnim satima, u Ulici Majstora Radovana u Zadru, nepoznati je počinitelj na plaži otuđio ruksak s osobnim stvarima 24-godišnjakinje, vrijednim nekoliko stotina kuna.

 Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 

U nedjelju u popodnevnim satima u Krešimirovoj obali u Zadru, nepoznati počinitelj otuđio je novčanik iz apartmana u prizemlju kojeg koristi 49-godišnji njemački državljanin.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.