IzdvojenoKulturaVijesti

Queen objavio novu pjesmu s Freddijem Mercuryjem

FACE IT ALONE

Britanski bend Queen objavio je pjesmu s pokojnim Freddiejem Mercuryjem prvi put u više od osam godina, piše Index.

Pjesma Face It Alone snimljena je za vrijeme snimanja albuma The Miracle 1988., ali nije ušla u njegovu konačnu verziju. Pronađena je kada se bendov produkcijski tim vratio tim snimkama kako bi pripremio novo izdanje tog albuma.

Singl je prva nova skladba s Mercuryjem od albuma Forever 2014., koji je uključivao tri do tada nepoznate pjesme s pjevačem, Let Me In Your Heart Again, Love Kills i There Must Be More to Life Than This.

“To je divno, pravo otkriće”

Bivši frontmen benda umro je od komplikacija od AIDS-a 1991. u dobi od 45 godina. Bend koji su činili Mercury, Brian May, Roger Taylor i John Deacon osnovan je 1970. godine, a proslavio se pjesmama kao što su Bohemian Rhapsody i We Will Rock You.

Govoreći o otkriću, May je rekao da je sretan što su pronašli snimku i što se na njoj čuju sva četiri člana benda.

“Zaboravili smo na tu pjesmu, ali bila je ondje, pravi dragulj. To je divno, pravo otkriće. To je jako strastvena pjesma”, rekao je Taylor.

Bend će 18. studenoga ponovno izdati svoj 13. album The Miracle, koji je prvi put objavljen 1989. godine. Album, na kojem se nalaze pjesme I Want It All, Breakthru i The Invisible Man, popeo se tada na prvo mjesto top-lista u Britaniji.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button