IzdvojenoZadar

Radeta: Nisam iznenađen, o Meštroviću sam rekao sve više puta

REAKCIJA

Predsjednik kluba vijećnika SDP-a u Gradskom vijeću Grada Zadra i predsjednik GO SDP-a Daniel Radeta komentiro je za ZADAR News pravomoćnu presudu prema kojoj je Enio Meštrović osuđen zbog udaranja maloljetnog djeteta.

– O Eniju Meštroviću sam sve rekao više puta i nemam želju komentirati ovaj slučaj o kojemu ste danas pisali – kazao nam je Radeta.

Podsjetimo, Radeta je Meštrovića više puta javno prozvao da je HDZ-ov žetončić. Otišao je toliko daleko da mu je i osmrtnicu objavio, nakon čega je Meštrović ritualno u kapsi doveden ispred gradske vijećnice.

Hoće li Meštrović sam podnijeti ostavku na mjesto potpredsjednika Gradskog vijeća?

Na upit hoće li na Gradskom vijeću glasati za Meštrovićev opoziv na mjestu potpredsjednika Gradskog vijeća, Radeta je kazao kako će javnost o tome biti obaviještena.

– Dopustite da o tome odlučimo na stranačkim tijelima pa ćemo o svemu naknadno izvijestiti javnost – rekao nam je Radeta.

Postoji još dokumenata u kojima je Meštrović evidentiran kao nasilnik?

Prema novim informacijama s kojima raspolaže ZADAR News, Enio Meštrović navodno je u još nekim pravnim predmetima evidentiran kao nasilnik. 

– On je evidentiran kao nasilnik u još jednom pravnom dokumentu koji se tiče njegove privatne stvari, a kako se radi o javnoj osobi koja obnaša javnu i plaćenu funkciju, mislim da bi javnost i o tome trebala biti obaviještena – rekao nam je izvor blizak tom pravnom predmetu koji zasad nije htio spominjati o kojemu pravnom dokumentu se radi.

PRAVOMOĆNA PRESUDA: Enio Meštrović osuđen je zbog udaranja maloljetnog djeteta





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button