IzdvojenoKulturaZadar

Sanella predstavila novi singl “Tvoja mlada”, ovdje pogledajte video spot

SAVRŠENA PJESMA ZA PRVI PLES

Nakon glazbene pauze, zadarska pjevačica Sanella predstavlja pjesmu „Tvoja mlada” za koju kaže da je savršena za prvi ples na vjenčanjima.

Kao stvorena za prvi ples
Za pjesmu ‘Tvoja mlada’ moram reći da je došla u pravo vrijeme, u prave ruke pjevačice koja ju je znala iznijeti, baš onako kako i treba. Pjesma govori o jednom posebnom danu koji sanjaju sve djevojke, ali najbolje je poslušati i sve će biti jasno”, poručio je autor pjesme Rudolf Dvorski.

Ivan Popeskić aranžmanom je zaokružio pjesmu, a Sanella, koju je ova pjesma osvojila na prvu, poručuje da je uživala u snimanju te da je veoma zadovoljna ovom glazbenom pričom koja će zasigurno naći svoje mjesto kao dio repertoara na vjenčanjima, najromantičnijem i najvažnijem danu dvoje zaljubljenih i tako upotpuniti taj dan.

Spot s čarobnim kadrovima
Iz Sanellinog spota i ovog je puta stao Jerko Marić koji je poručio: “Završili smo naš četvrti spot, ali ovo je najbolja pjesma do sada! Baš sam sretan što sa Sanellom opet surađujem, što smo opet snimali spot i nadam se da će ova pjesma naći svoje mjesto na pirovima, da će ljudi s njom sretno ulaziti u brak“.

Spot je sniman na čarobnoj lokaciji kraj crkvice Svetog Duha koja se nalazi nedaleko od Posedarja.
 

Povratak glazbi
U svojoj pjevačkoj karijeri Sanella je nastupala na brojnim festivalima poput Melodija JadranaZadarfestaMelodija Mostara, pa sve do manje razvikanih festivala, te je često osvajala i nagrade, što publike, što žirija. Surađivala je i imala duete s Ivicom Sikirićem Ićom, Ivanom Ivom Županovićem, Zoranom Jelenkovićem, te s autorima poput Rudolfa Dvorskog, Marka Tomasovića te Kristijana Rahimovskog, a tako i s producentima poput Nikše Bratoša, Ante Gašpardija te Filipa Gjuda.

Iza nje je i uspješna manekenska karijera te zbirka poezije „Prst sudbine“. No, kako kaže, glazba joj je ipak najveća ljubav, a nova će pjesma “Tvoja mlada” zasigurno osvojiti mnoge.

Fotografija: Marko Grzunov

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button