112IzdvojenoZadar

Šime Vrsaljko zadarskoj bolnici donirao 62,5 tisuće eura za kupnju dva respiratora

U borbu s koronavirusom donacijama i podrškom uključili su se mnoge poznate osobe iz Hrvatske, a među njima i istaknuti sportaši. Ravnatelja Opće bolnice Zadar dr. Željka Čulinu danas smo pitali je li se netko od zadarskih sportaša javio kako bi pomogao ovoj ustanovi, koja će u sljedećim tjednima voditi presudne bitke protiv opasnog virusa. I dobili – potvrdan odgovor.

– Nama se odmah po ukazivanju potrebe za nabavkom različite oprema javio veliki broj firmi, građevinskih poduzetnika, općina, gradova… Što se tiče sportaša, naš srebrni nogometaš Šime Vrsaljko prvi je reagirao i već nam uplatio 62,5 tisuće eura za kupnju dva respiratora, rekao nam je Čulina.

Vrsaljko je tako još jednom pokazao da ima veliko srce ne samo na terenu, kada gine za Hrvatsku, nego i kada treba pomoći potrebitima u svom rodnom kraju. Bravo, Šime!

Related Articles

Komentari

  1. Svjedočenje kako završim s financijskim brigama

    Svima danas, pružamo zajmove privatnim osobama, tvrtkama i suradnim institucijama. Ja sam gospođa Cassie Zion. Živim u Ohiju i danas sam sretna majka, želim zahvaliti gospodinu Lake Bellu na ponudi zajma, Bogu strahujući čovjek . kontaktirajte ga putem: lakebell256@gmail.com

    Srdačan pozdrav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close