ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Šimunov: Žao mi je što se ovo događa, ali ovdje se radi o već utvrđenim činjenicama

Aktualni predsjednik Košarkaškog kluba Zadar Edvin Šimunov dao je kratku izjavu za ZDNews.hr povodom posebnog izvješća Općinskog državnog odvjetništva koje bivše djelatnike kluba Dina Perovića i Giuseppea Giergije tereti da su od 2005. do 2009. godine oštetili državni proračun i fondove RH za više od 17 milijuna kuna.

Iako Šimunov nije htio ići previše ‘u širinu’, kazao nam je kako o svemu prvo čuo iz medija. Kazao je i kako nije osoba koja treba cijeli slučaj komentirati.

– O svemu tome sam čuo iz medija.Iz trenutne pozicije ne mogu imati komentara bez da vidim što se našim bivšim djelatnicima stavlja na teret. Nisam ni osoba koja bi to trebala komentirati, ali kad inzistirate, samo ću reći da mi je žao što se sve ovo događa. Po meni se ne radi se o ničem novom osim o utvrđenom dugu o kojemu smo odavno izvjestili javnost – rekao je za kraj Šimunov.

Podsjetimo, policija je u klub ušla u ožujku 2009. godine, a kako je vidljivo iz današnjih izvješća, najzanimljivije su im financijske transakcije od 2005. do 2009. godine.

Više: http://www.zdnews.hr/tag/utaja-poreza-kk-zadar/





Related Articles

Back to top button