ZADAR Sport

Skočite s Aeroklubom


padobranAko ste ikad poželjeli skakati padobranom, ali niste imali vremena za pohađanje tečaja padobranstva, pruža vam se prilika to učiniti uz stručno vodstvo. Skok s padobranom omogućit će zainteresiranim građanima zadarski Aeroklub.

Da, dobro ste čuli. Bez ikakve prethodne pripreme i kondicijskih treninga možete skakati s padobranom u tandemu sa iskusnim letačima. To su tandem skokovi što znači da ste zakačeni za instruktora. U slobodnom padu zainteresirani će provesti 30ak sekundi Sve je maksimalno sigurno” – rekao je tajnik Aerokluba Zadar Velid Jakupović i dodao de su predbilježbe obvezne – i to na broj 322 355. Rezervirati svoj let možete i na mobitel 091 523 85 98. Doznat ćete i sve ostale informacije vezane za organizaciju skokova planiranih 4. i 5. svibnja.

To nije sve što organizira zadarski Aeroklub u okviru županijskih dana. Ovoga vikenda, u prostorijama kluba od 10 do 20 sati bit će otvorena izložba letećih modela zrakoplova koju u Domu aerokluba na Putu Bokanjca priređuju modelari kluba, a večeras u 18 sati, u multimedijskoj dvorani zadarske Gradske knjižnice o “Sportskom zrakoplovstvu u Zadru i Hrvatskoj” predavanje će održati Ladislav Radulić dugogodišnji predsjednik zrakoplovnog saveza Hrvatske.

Related Articles


Back to top button