IzdvojenoZadar

SRAMOTNO – Pročelnik Ivan Šimunić radi inverziju realnosti i brani svog druga iz sjemeništa koji je podijelio četiri nezakonita otkaza u Srednjoj školi Biograd na moru

NEVJEROJATAN LIK

Nakon što je ZADAR News u emisiji Aktualno 8. rujna otkrio veliku aferu u Srednjoj školi Biograd na moru u kojoj je glavni akter ravnatelj Srednje škole Biograd na moru Ivica Kero profesorici engleskog i francuskog jezika Zrinki Škari i pedagoginji Anđeli Vulin dao nezakonite otkaze unatoč činjenici kako niti jedna inspekcija nije utvrdila nepravilnosti u njihovom radu, Zrinka i Anđela prije dva dana iznijele su nove šokantne podatke – otkaze u biogradskoj školi dobile su i računovotkinja i profesorica matematike.

Nimalo kršćansko – osvetnićko ponašanje teologa Ivice Kera

U međuvremenu se ZADAR Newsu javio i šef sindikata Preporod koji je u Aktualnom potvrdio kako su otkazi Zrinki Škari i Anđeli Vulin nezakoniti. U svojoj izjavi Stipić je bio slobodan kazati i kako se ravnatelj osvetio profesoricama jer su ga prijavile zbog nezakonitosti u radu. Prosvjetna inspekcija, naime, dokazala je kako je ravnatelj Kero radio protiv propisa i zakona, dok za gore spomenute profesorice tako nešto nikad nije dokazano. Logičan je onda Stipićev zaključak kako se Kero osvetio profesoricama. Nimalo kršćanski ni u duhu teološkog fakulteta koji je ovaj bivši vjeroučitelj završio.

>>> Više o temi doznajte u zasebnoj kategoriji “Afera Ivica Kero” <<<

VIDEO – Pročelnik Ivan Šimunić i dalje šuti o slučaju profesorice i pedagoginje koje su dobile nezakonite otkaze

Ne odgovara na pitanja novinara, ali ni profesorica koje mu se žale

Slijedom svega što se u posljednje dvije godine dogodilo u Srednjoj školi Biograd na moru, obratili smo se pročelniku za obrazovanje i školstvo u Zadarskoj Županiji, pročelniku Ivanu Šimuniću. U kratkom telefonskom razgovoru odbio je sudjelovati u emisiji Aktualno sa Zrinkom Škarom i Anđelom Vulin, ali je obećao odgovoriti na pitanja e-mailom. Ni 12 dana nakon što smo Šimuniću poslali pitanja, nije nam se javio niti nam je na ista odgovorio. Nije to ništa čudno kada je u pitanju Šimunić. On, naime, osim što ne odgovara na novinarske upite, ne odgovara ni na službene e-mailove koje mu upućuju profesorice kojima se prijeti otkazima.

Ravnatelj Kero i pročelnik Šimunić stari su drugovi iz sjemeništa

– Poznato je da su Šimunić i Kero bliski prijatelji, zajedno su bili u sjemeništu i od tu ide ta njihova sprega. On ga štiti, a štite ga i svećenici koji nisu detaljno upoznati s tom cijelom problematikom u Biogradu jer Kero ide uokolo s papirima i predstavlja se kao žrtva, a to očito nije po svemu što smo do sada imali prilike vidjeti i po onome što je izašlo kod vas na ZADAR Newsu, tko zna što je tu sve u igri – kazao je za ZADAR News jedan od izvora blizak Šimuniću.

Šimuniću je zasmetala istina: Ravnatelju Ivici Keru utvrđen je niz nepravilnosti u radu

Iz Šimunićevog ureda danas smo doznali kako je on u razgovoru za jedan drugi medij kazao kako je sve u redu u Srednjoj školi Biograd na moru. On je, van svake pameti izjavio kako su prijave koje su upućivali pojedinci iz škole počele opterećivati odgojno – obrazovni proces u školi. U prijevodu, Šimunić radi inverziju realnosti i dokazane nepravilnosti u radu svog frenda i ravnatelja škole Ivice kera smatra nečim što je opteretilo rad škole.

Opširnije u emisiji koju možete pogledati ispod ovog teksta.

>>> Više o temi doznajte u zasebnoj kategoriji “Afera Ivica Kero” <<<

Prvo gostovanje Zrinke i Anđele u Aktualnom: 

Gostovanje sindikalista Željka Stipiča:





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button