IzdvojenoZADAR Sport

STK Jadera nastupila na turniru u Dubrovniku

STOLNI TENIS

Stolnoteniski turnir Dubrovnik open 2022. održan je 10. i 11. prosinca 2022. u Dubrovniku na kojemu je sudjelovalo dvsdesetak klubova iz cijele Hrvatske i nekoliko klubova iz Crne Gore.

Turnir je u kalendaru HSTS-a koji je bodovan s koeficijentom 0,5 i bio je vrlo kvalitetan i dobro posjećen.

Na turniru je nastupila i STK Jadera iz Zadra u kategorijama kadeti, mlađi juniori i juniori sa tri igrača: 

Luka Vidović, Luka Milošević i Josip Kostović.

Najuspješniji pojedinac kluba koji je napredovao u kratkom periodu je Luka Vidović, a to je dokazao i rezultatom u oštroj konkurenciji mlađih juniora osvojivši  3. mjesto, a u polufinalu je izgubio od crnogorskog igrača Saše Karanovića (3:1) koji igra za Libertas iz Dubrovnika.

Ovaj put manje uspješni su bili Luka Milošević i Josip Kostović koji su ispali u grupnom natjecanju, a od njih se očekivao bolji rezultat.

Ranije je dobre rezultate za STK Jaderu osvajao Luka Milošević, a sada je svojom igrom iskočio Luka Vidović koji je svojim zalaganjem na treninzima  zaslužio 3. mjesto na turniru.

Osvrt na ovaj turnir rekao nam je trener STK Jadere Ivica Bujas. Kazao je kako je zadovoljan igrom svojih igrača  koji su nastupali za STK Jaderu i da je bilo malo sportske sreće mogao se još koji pehar osvojiti u drugim kategorijama.

 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button