IzdvojenoZadar

Svinjsko ponašanje zločinačkog klana: Dukić i Kalmeta omogućili Livakoviću parkiranje u strogo zabranjenoj zoni na Muraju

IMA LI KRAJA BAHATOSTI?

Notorni Zdravko Livaković kojega USKOK sumnjiči da je bio član zločinačkog klana kojim je upravljao Božidar Kalmeta i dalje se bahati po Zadru i zadarskim ulicama u čemu ima bezrezervnu podršku zbunjenog gradonačelnika Zadra Branka Dukića zvanog “Šmrkalica”.

Naime, ZADAR News došao je do podataka i fotografije koje dokazuju kako se Livakovića i dalje u gradskoj upravi tretira kao povlaštenu osobu.

Stanovnici Poluotoka tako su nam doatavili fotografije na kojima se vidi Livakovićev Audi parkiran u zabranjenoj zoni na Muraju ispred hotela Bastion.

Livaković ima daljinski i vozi se po šetnici na Muraju

Prema informacijama s kojima raspolaže ZADAR News, Livaković, koji se povezuje s vlasništvom Bastiona i Bašte Zadar neometano parkira svog Audija gdje i kako želi.

– Dukić mu je dao daljinski s kojim podiže stupiće na Muraju i preko šetnice neometano vozi do odredišta. To što se dopušta Livakoviću je svinjski i za svaku osudu. Do kad će stanovnici Poluotoka biti stoka sitnog zuba i geađani drudog reda? Pa mi nemamo svoje osnovne parkinge, a ovom gnjusnom liku se nakon svega dopušta ovakvo parkiranje? Do kad će Kalmeta i Dukić sve nas tretirati kao gamad – pita se čitatwlj koji nam je poslao fotografije.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button