ZadarZadne-Izdvojeno

Traže se djevojke za vjenčanice

image_1359791474Odbor za organizaciju Festivala vjenčanja koji djeluje pri Udruženju obrtnika Zadar nastavlja s organizacijom manifestacije Festival vjenčanja, koju je ovaj Odbor pokrenuo i prvi put organizirao u veljači 2008. godine.

Cilj ove manifestacije je kao, i dosadašnjih godina, na najbolji mogući način promovirati prvenstveno zadarski obrtnički rad, povezan sa organizacijom vjenčanja (saloni vjenčanica, frizerski i kozmetičarski saloni, cvjećarnice, fotografi, slastičari, zlatari, organizacija samog vjenčanja, organizacija bračnih putovanja, uređenje prostora, catering i drugo).

Šesti po redu Festival vjenčanja održati će se u subotu i nedjelju, 2. i 3. ožujka 2013. godine, ponovno u jedinstvenom prostoru Arsenala, a ujedno u još snažnijem partnerstvu s Arsenalom, koji je ove godine i realizator programa.

Na prvoj manifestaciji sudjelovalo je 30 sudionika, a iz godine u godinu broj sudionika je rastao. Tako je prošle godine na Festivalu sudjelovalo ukupno 52 sudionika. Ovim putem ujedno pozivamo zainteresirane nove izlagače da se za prijavu sudjelovanja mogu javiti u Udruženje obrtnika Zadar.

Ovogodišnji program između ostalog predviđa i casting za djevojke koje bi nosile vjenčanice na modnim revijama, a koji će se održati u subotu, 16. veljače, u 11:00 sati na galeriji Arsenala. Ovim putem ujedno pozivamo djevojke starosti od 18 do 30 godina zainteresirane za sudjelovanje u modnoj reviji, da se prijave na kontakte Arsenala, tel. 023/253-821 ili e-mail: info@arsenalzadar.com, te nam se pridruže na castingu. Odabrane djevojke imati će priliku zablistati na modnim revijama planiranim za oba dana održavanja Festivala.

U sklopu manifestacije i ove godine pripremljen je zanimljiv i bogat program za posjetitelje. Ulaz na sajam se ne naplaćuje, a ranijih godina zabilježen je izniman interes posjetitelja. Sudionici i organizatori manifestacije se nadaju da će i ovogodišnji Festival vjenčanja svojom kvalitetom i sadržajem privući brojne posjetitelje.





Related Articles

Back to top button