ZADAR Sport

Trener STK Jadera Ivica Bujas zadovoljan nastupom mladog Luke Miloševića na Prvenstvu Hrvatske u Splitu

STOLNI TENIS

U  Splitu se prošlog vikenda igrao stolnoteniski turnir Prvenstva Hrvatske u kategorijama mlađi kadeti i juniori.
Za STK Jaderu u kategoriji mlađi kadet nastupio je Luka Milošević koji je ujedno i ovogodišnji prvak Dalmacije.

Luka Milošević igrao je u grupi sa igračima STK Agvastil Duga Resa, STK Maraton Zagreb i STK Vodovod Osijek i bio drugi u grupi. Pobijedio je petog nositelja turnira Leona Benkovića, što je iznenađenje i sa dvije pobjede ušao je među šesnaest najboljih igrača i time se plasirao za nastavak turnira sljedeći dan kada se igralo četvrtfinale. U četvrtfinalu izgubio je od Meter Vite iz STK TIS Zagreb koji je osmi nositelj turnira.

U igri parova na turniru Luka Milošević i Koren Pablo ušli su u šesnaest najboljih parova Hrvatske, a ispali su od para koji su ovogodišnji prvaci Hrvatske. 

S obzirom da se Luka Milošević stolnim tenisom počeo baviti prije godinu i pet mjeseci rezultati njegova rada više su nego zadivljujući, osvojio je prvenstvo Dalmacije i plasirao se na prvenstvo Hrvatske i ušao među šesnaest najboljih igrača.

Trener Bujas je zadovoljan

– Cjelokupnom igrom na turniru sam zadovoljan s obzirom da Luka ima predispozicije za bolji plasman, a to očekujemo sljedeću godinu. STK Jadera Zadar godinama drži rezultate u mlađim kategorijama u gradu Zadru i šire u stolnom tenisu i to očekujemo iduću godinu i u drugim kategorijama – rekao je trener Ivica Bujas.

 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button