IzdvojenoZadar

U nepismenom odgovoru, Srednja škola Biograd na Moru odbila nam je dati uvid u tekst javnog natječaja prema kojemu je Ivica Kero izabran za ravnatelja

PREKRŠILI SU ZAKON

Srednja škola Biograd na moru odbila je portalu ZADAR News ustupiti tekst javnog natječaja prema kojemu je nestašni Ivica Kero izabran za ravnatelja te škole.

U svom nepismenom odgovoru službenica za informiranje Nada Zrilić (supruga bivšeg dožupana Stanka Zrilića, op.a.) iz škole odgovorila nam je kako se naš zahtjev ne smatra zahtjevom za pristup informacijama.

Osim nepismene službenice Nade Zrilić koja ne zna što je zahtjev za i zahtjev na pristup informacijama, Zakon o pravu na pristup informacijama prekršio je nedavno i pročelnik u Zadarskoj županiji i prijatelj Ivice Kera iz sjemeništarskih dana, pročelnik Ivan Šimunić.

Pročelnik Ivan Šimunić prekršio je Zakon o pravu na pristup informacijama, nije nam odgovorio na pitanja u zakonskom roku

Kako je nepismena Zrilić prekršila spomenuti Zakon, odgovor smo proslijedili Povjereniku za informiranje. Tako će javnost na tekst iz javnog natječaja pričekati očito još neko vrijeme. Ali, isti će, definitivno biti objavljen u kratkom roku.

Zbog čega Srednja škola Biograd na moru svjesno i namjerno krši Zakon o pravu na pristup informacijama pitali smo i osnivača škole Zadarsku županiju, a odgovor ćemo također objaviti kad ga dobijemo.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button