IzdvojenoZADAR Sport

U organizaciji STK Jadera odigran stolnoteniski turnir povodom Dana obrane Zadra

ORGANIZACIJA NA NIVOU

U subotu 07. listopada održan je tradicionalni stolnoteniski turnir povodom obrane Grada Zadra u organizaciji STK Jadera u sedam kategorija od  mlađih kadeta do rekreativaca.

Turnir su pomogli Grad Zadar i Zadarska županija, a HSTS je donirao sudačke stolove i brojače.

Na turniru je sudjelovalo 60 igrača i igračica iz 10 klubova iz četiri županije u sedam kategorija.

Najuspješniji klub je bio STK Klek sa osvojene četiri medalje u kategorijama mlađi kadeti, kadeti,  mlađi juniori i juniori.

Drugi najuspješniji klub je STK Pag s tri osvojene medalje u kategorijama mlađi kadeti, kadeti i mlađi juniori.

Najbolji pojedinac bio je Marko Kušćević iz Splita s osvojene dvije medalje, zlatna i srebrna, a u juniorima je osvojio prvo mjesto Luka Vidović (STK Jadera).

Seniori su na ovom turniru igrali u dvije kategorije,  seniori parovi i seniori pojedinačno. U seniorskoj konkurenciji pojedinačno najuspješniji su bili igrači STK Kaštela i to Vatroslav Pensa koji je osvojio prvo mjesto, Klaus Torsten sa drugim i Kruno Dabič (STK Kaštela) s trećim mjestom.

U seniorskoj konkurenciji parovi najuspješniji su bili igrači STK Kaštela i to Vatroslav Pensa i Kruno Dabić su osvojili prvo mjesto a drugo mjesto osvojili su Mijo Olujić (STK Kaštela) i Goran Dedić (STK Kaštela). Treće mjesto dijelili su T. Tomič i M. Buterin i Mia Ćop i Saša Cuka.

Na ovom turniru natjecali su se neregistrirani rekreativci pojedinačno. U pojedinačno, pobjednik je Frano Kalebić (nereg.), drugo mjesto osvojio je M. Buterin (nereg. Zadar) i  treće Tomislav Tomić (nereg. Zadar).





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button