IzdvojenoZadar

U subotu prosvjed protiv Dukića i HDZ-ovog zločinačkog klana na Narodnom trgu, građani spominju njegove “probleme sa sinusima”

SUBOTA U 10 SATI

Prema informacijama koje su javno dostupne na društvenim mrežama, građani ogorčeni lošim upravljaljem Gradom Zadrom, devastacijom zelenih površina, katastrofičnom situacijom na Diklu zbog tvrtke Ludwig Pfifer, ali i zbog ostalih marifetluka Branka Dukića i njegovog šefa Božidara Kalmete, održat će u subotu u 10 sati prosvjed na Narodnom trgu.

Mnogobrojni građani nezadovoljni su i načinom na koji gradonačelnik Dukić postupa prema ugostiteljima, iznajmljivačima i svima onima koji doprinose gradskom i državnom proračunu.

– On je obični šaban i ima da mu leti perje – jedan je od komentara. Drugi pak spominju Dukićeve probleme sa sinusima.

– Kad netko ima probleme sa sinusima ode u kliniku na liječenje. Naš gradonačelnik odavno ima problema sa sinusima, ali ne ide na liječenje nego je** čitav grad po Kalmetinom nalogu – još jedan je od komentara napisan u komentarima na jednom portalu.

U prvi plan se gura Drita Dunatov

Kako doznajemo od prosvjednika i organizatora, u prvi plan gura se Drita Dunatov s liste Enija Meštrovića koja godinama podržava HDZ. 

Kao organizator prosvjeda je u više medija objavljeno da se radi o gradskoj vijećnici Driti Dunatov, koja to potvrđuje za sebe i u tiskanim medijima. Je li ona organizatorica i hoće li imati pravo govoriti na trgu vidjet ćemo u subotu.

Sve u svemu, u subotu u 10 sati trebalo bi biti zanimljivo na Narodnom trgu.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button