112IzdvojenoZadar

Uhićen Ivan Čupahin, napadač na urednika ZADAR Newsa. Imao je problema s drogom i povezan je sa Zdravkom Livakovićem

NAPAD JE NARUČEN OD STRANE KALMETINE MAFIJE?

Zadranin Ivan Čupahin, sin Igora Čupahina koji je neko vrijeme proveo u Amsterdamu ispred Turističke zajednice, uhićen je zbog napada na novinara i glavnog urednika portala ZADAR News Hrvoja Bajla. Napad se dogodio 3. lipnja.

Čupahinu, koji je dobro poznat zadarskoj policiji zbog droge, pušten je danas na slobodu, ali mu je izdana sudska zabrana prilaska novinaru Bajlu na udaljenost manju od 20 metara.

Slučaj je okvalificiran kao prekršaj i remećenje javnov reda i mira iako je i više nego jasno da je Bajlo napadnut zbog svog novinarskog rada, a što dokazuje i činjenica kako mu se Čupahin i ranije u prolazu pogrdno obraćao i vrijeđao ga jer piše o Božidaru Kalmeti i HDZ-u.

Bivši sudac Željko Rogić i policajac Šime Duka potvrdili su da je Bajlo bez povoda napadnut s leđa

Za vrijeme napada Bajlo je bio u društvu s policajcem Šimom Dukom i bivšim sucem Željkom Rogićem koji su potvrdili kako je Bajlo napadnut s leđa i kako se Bajlo Čupahinu nije niti jednom obratio. A kako je i mogao kad ga je Čupahin napao s leđa?

Imao je problema s drogom i radio je za formu koju se povezuje s Livakovićem

Za istaknuti je i podatak kako je Čupahin neko vrijeme radio u jednom ugostiteljskom objektu na Kalelargi koji se povezuje sa Zdravkom Livakovićem koji je s Božidarom Kalmetom optužen za udruživanje u zločinačku organizaciju koja je iz Hrvatskih autocesta izvlačila milijune.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button