IzdvojenoZadar

Urednik Morskog.hr Jurica Gašpar: “Želite li povraćati, preporučam dva prsta u usta ili tekst Marija Vuksana”

'OSVETNIČKI TEST PISAN PO NALOGU'

Glavni i odgovorni urednik portala Morski.hr Jurica Gašpar reagirao je na gnjusan, klevetnički i pun zlobe i mržnje tekst kojega je prije nekoliko dana objavila Sloboda Dalmacija na naslovnici svog portala Zadarski.hr. u obračunu s onima koji su ukazivali na kokainski put u New York. 

Svi oni koji su se malo glasnije usudili javno progovoriti i problematizirati rad sada već bivšeg direktora TZGZ i gradonačelnika na odlasku, Branka Dukića, ali i onih koji su u ime Turističke zajednice Grada Zadra ptrošili, pokazalo se, 70 tisuća eura na privatno putivanje za odabrane, našli su se na posebnoj listi notornog pijanca na plaći TZGZ, Marija Vuksana. 

Kao što smo već pisali, pijanac kojega je i glavni urednik portala ZADAR News Hrvoje Bajlo lani dizao s poda dok je povraćao po terasi restorana Niko, sada je to i službeno potvrđeno, plaćenik je Turističke zajednice Grada Zadra, a na račun javnog novca Vuksan je jeo po lokalnim restoranima i pio (ako se to može tako nazvati, op.a) se po vinarijama diljem Zadarske županije. U međuvremenu mu je TZGZ plaćala i objave nepismenih i neartikuliranih tekstova na službenim stranicam TZGZ. 

No, o tome puno detaljnije i s preciznim brojkama u narednim danima. 

U nastavku prenosimo komentar Jurice Gašpara na Vuksanovo smeće od teksta. Gašpar je, blago je to reći, zgrožen, baš kao i gotovo svi koji su pročitali Vuksanov pamflet količinom mržnje i osobne strasti koju ke Vuksan unio u svoj pamflet u kojemu je izvrijeđao kolege i kolegice novinare i intelektualce.

‘Želite li povraćati, preporučam dva prsta u usta ili tekst Marija Vuksana’

– Jedan od najneprofesionalnijih, najglupljih, i najulizivačkijih tekstova koje sam imao nesreću pročitati. Uz to izrazito osvetnički i osobno nastrojen, ne mogu se oteti dojmu da je i pisan s nalogom. Od Slobodne Dalmacije me to doduše uopće ne čudi, ali mislio sam da bar Mario Vuksan drži do nekakvog osobnog i novinarskog dostojanstva.. Želite li povraćati, svakako preporučam dva prsta u grlo ili… ovaj tekst – napisao je Gašpar.

‘Mario Vuksan je notorni pijanac. Lani sam ga podizao s poda dok je povraćao po parkingu restorana Niko’

Slijede tužbe protiv Hanza Medije i Marija Vuksana

Zbog spomenutog teksta najavljene su tužbe protiv izdavača Slobodne Dalmacije, Hanza Medije, kao i protiv samog autora teksta Marija Vuksana.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button