IzdvojenoZadar

Urnebesno: Rubeša sazvao pressicu kako bi demantirao da je u koaliciji s HDZ-om

OPRAVDANJA BEZ POKRIĆA

Danas je na Narodnom trgu održana press konferencija u organizaciji HDZ-ovih koalicijskih partnera, Akcije mladih kako bi se “opravdali” da nisu u koaliciji s vladajućima.

A jesu. 

Sazvali pressicu zbog intervjua Mate Lukića

Cijela pressica zaprvo je bila reakcija novopečenih HDZ-ovih žetončića na ZADAR Newsov intervju s Matom Lukićem koji je kazao kako je Akcija mladih dio nove proširene koalicije. 

Mate Lukić: “Rubeša, Enio i Akcija mladih naši su novi koalicijski partneri”

– Prije svega to je „rent to own” zgrada, koja bi se sagradila bliže centru i u kojoj bi mlade obitelji dobile priliku iznajmiti stan po povoljnim uvjetima, a nakon 10 godina mogli bi ga otkupiti, pri čemu bi se najamnine priznale u cijenu. Mi smo uz podršku SDP-a i nezavisne liste Enija Meštrovića u proračun progurali 12 amandmana vrijednih 12 milijuna kuna, što nigdje drugdje nije uspjelo bez ponovljenih izbora. Tvrdnje kako se radi o prodaji i izdaji biračkog tijela su apsurdne, jer smo mi svjesni situacije i i dalje smo najveći problem HDZ-a, rekao je Rubeša.

Bivši ilegalni konobar iz Rubešine brvnare na Sfingi i bivši potpredsjednik Foruma mladih SDP-a, Roko Tadin kojije baš kao i Rubeša digao ruku za HDZ-ov proračun pričao je neistine o svojim amandmanima. 

Tadin je, manipulirajući podacima lažno kazao novinarima kako je gradski socijalni program povećan za 50 posto. 

Vijećnica Marjana Botić koja je na izglasavanju HDZ-ovog proračuna bila suzdržana pozvala je gradonačelnika da već sada počne suradnja oko proračuna za 2023., a jedna od stvari koje će se tražiti je besplatan obrok u školama za sve učenike. Inicijalna sredstva za početak projekta i infrastrukturu su čak 50 milijuna kuna, pa je potrebno napraviti projekciju





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button