112IzdvojenoZadar

VIDEO – Dva mladića su preminula, trećem i četvrtom se bore za život nakon slijetanja automobila u more na Poluotoku

Prema informacijama dostupnim portalu ZADAR News, automobil s četiri mladića (Polača, Turanj i dvojica iz Zadra) sudjelovala su u teškoj prometnoj nesreći koja se nešto prije ponoći dogodila kod starog koldvora na Poluotoku. 

Vozeći Audi 6, od mosta prema starom kolodvoru povećom brzinom, automobil je sletio u more. Jedan mladić odmah je isplivao na površinu, dok su ostala tri mladića izvučena na površinu u teškom stanju, kazao je za ZADAR News jedan od očevidaca s mjesta događaja. 

Update 1:20:

Jednog od mladića iz automobila još uvijek nije pronađen, dok je jedan mladić preminuo. U bolnici se jednom bore za život. Četvrti mladić je stabilno.

Update 1:28:

Nakon izvlačenja automobila pronađeno je i drugo tijelo preminulog mladića. Treći mladić i dalje je u bolnici i zadarski liječnici se svim snagama i znanjem bore za njegov život, dok je četvrti mladić stabilno.

Update 1:37:

Prema izjavama ribara koji su lovili ribu uz obalu, automobil je jurio toliko brzo da su skoro i sami poginuli. Jedan od ribara izjavio je da ga je jedna ili dvije sekunde dijelila od sigurne smrti:

“Auto je projurio poput munje, srića i Bog da sam se uspija izmaknuti na vrime inače bi bija mrtav sigurno”, kazao je.

Prema informacijama, poginuo je jedan maloljetnik i jedan mlađi punoljetnik dok se za živote druge dvojice mladića bore liječnici u zadarskoj bolnici

Related Articles

Back to top button