ZadarZadne-Izdvojeno

VIDEO: Ništa od špine na Belafuži? Obustavljeni radovi, otišli i strojevi!

belafuza4Radovi na špini na Belafuži vrijedni nerealnih 600 tisuća kuna obustavljeni su – kazao je jedan od stanara starijih stanara Belafuže u kratkom razgovoru za ZDNews.hr. Kao što je vidljivo u priloženim fotografijama, ni bagera ni radnika koju su posljednja dva dana radili – danas nema.

Na gradilištu više nema radnih strojeva
Na gradilištu više nema radnih strojeva

– Moguće je da Grad Zadar nije ishodio sve potrebne dozvole pa je to jedan od razloga što radovi stoje. Ne bih se u konačnici ni čudio da cijeli projekt za stalno bude obustavljen s obzirom na česte laži i obmane iz gradske uprave – kazao je između ostaloga jedan od stanara Belafuže.

Otišli i strojevi tvrtke Stipčević

Za istaknuti je i podatak kako na samom gradilištu više nema Bagera ni ostalih radnih strojeva koji su prva dva dana bili vidljivi. Tko ih je i zašto odveo, nije poznato. Znak s logotipom tvrtke koja obavlja radove, Stipčević d.o.o za graditeljstvo Zadar i dalje je pristuan na gradilištu.

Kalmeta se opet pravi da ništa ne zna

A kada je riječ o troškovima i odgovornosti, znakovit je i podatak kako zadarski gradonačelnik, Božidar Kalmeta, nakon novinarske konstatacije kako se na špinu troši 600 tisuća kuna, dok socijala Marija Pešuta mjesecima ne isplaćuje socijalna davanja, još jednom je kazao kao “on ništa ne zna”. Nije znao, ili u prijevodu, nije htio javnosti priznati koliko novaca će biti utrošeno za izgradnju špine na Belafuži.

Više u video prilogu.





Related Articles

Back to top button