IzdvojenoZadarZADAR Sport

VIDEO – Pogledajte kako kum Enija Meštrovića i koordinator omladinskog pogona KK Zadar Jakov Borčić prijeti smrću djelatniku HT-a

ZA PRIMJER DJECI, NEMA ŠTO

Djelatnik Košarkaškog kluba Zadar i specijalist zadužen za individualni rad s mladim igračima KK Zadar Jakov Borčić nasrnuo je na djelatnika Hrvatskog Telekoma, dokazuje to video snimka koja se tjednima dijeli društvenim mrežama.

Osim izrečenih teških uvreda, Borčić je djelatniku Hrvatskog telekoma ujedno i prijetio likvidacijom i teškim batinama. Bijesni Borčić na videu spominje “bacanje s bicikle” i policiju. Kako doznajemo, preplašeni djelatnik Hrvatskog Telekoma u komačnici zbog straha i izrečenih prijetnji nije pozvao policiju.

Borčić je inače u kumskim odnosima s bivšim članom Nadzornog odbora KK Zadar Enijom Meštrovićem kojemu je upravo Meštrović pomogao da se bez javnog natječaja zaposli u klub na funkciju koju trenutno obnaša.

S druge strane, Enio Meštrović je, o čemu su također nedavno pisali brojni nacionalni, ali i lokalni mediji, pravomoćno osuđen zbog udaranja maloljetnog djeteta.

Osim neslavne uloge na funkciji člana Nadzornog odbora KK Zadar, Meštrović je poznat i po tome što je kao “protivnik HDZ-a” upravo tom istom HDZ-u pomogao i spasio ih tako što im je prilikom izglasavanja proračuna dao svoj glas. Točnije, HDZ-ov proračun podržalo je svih sedam vijećnika Nezavisne liste Enija Meštrovića.

Video na kojemu Borčić divlja i prijeti, kako doznajemo, snimljen je nakon što je Borčić smješten u KK Zadar kao specijalist zadužen za individualni rad s mladim igračima KK Zadar.

 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button