IzdvojenoKulturaZadar

VIDEO – Štulićeva reinkarnacija Njake oduševio koncertom u Zadru: “U jednom trenutku sam pomislila da je na stage-u pravi Johnny”

“Njake zvuči identično kao Štulić i prava je privilegija bila prisustvovati ovom koncertu“, kazala je jedna posjetiteljica koncerta.


Poznati zadarski glazbenik Marko Nakić Njake nastupio je sinoć sa svojim bendom i oduševio sve prisutne u zadarskom Guma baru. Posjetitelje su tako imali prilike čuti Njakine izvedbe najpoznatijih hitova grupe Azra i Branimira Štulića. Po mnogima, upravo ova svirka, kao i svirka na Skenderiji (Sarajevo) iz ožujka prošle godine nešto je najbliže originalnim izvedbama što su Štulićevi fanovi mogli čuti otkako legendarni glazbenik ne nastupa u javnosti.

Bezvremenski hitovi

Bend u sastavu Marko Nakić (vokal i gitara), Luka Klečina (bas), Ivan Frleta (bubnjevi), Toni Ikić (gitara) koncert je otvorio s legendarom pjesmom “Anđeli”. Uslijedili su zatim hitovi poput “3n” i “No comment”, a publika se totalno raspametila nakon prvih taktova pjesme “Tople usne žene”. Negdje na sredini koncerta, bend je odsvirao je i pjesmu “Twist and shout” nakon čega je uslijedio bezvremenski hit “Užas je moja furka”. Izvedba pjesme “Jesi li sama večeras” također je zvučala nevjerojatno dobro, baš kao i svi ostali Azrini hitovi poput “Bez mene”, ali i pjesme iz Štulićeve solo karijere kao što je “Usne vrele višnje”.

“Zvučalo je kao original”


Sve u svemu, oni koji su sinoć bili u Gumi imali su samo riječi hvale za Njaku i bend.


– Slušam Štulića i Azru zadnjih 20 godina i nešto ovako dobro nisam imala priliku čuti. Ovo zvuči savršeno dobro. U jednom trenutku sam zažmirila i imala sam osjećaj da se ispred mene nalazi pravi Branimir Štulić. Oduševljena sam, na koncert sam došla s dvije frendice i ovo je stvarno jedinstveno iskustvo. Njake zvuči identično kao Štulić i prava je privilegija bila prisustvovati ovom koncertu. Nadam se da će ih biti još uskoro – kazala je za ZADAR News jedna gospođa koja nije krila svoje oduševljenje nakon koncerta.

A kako je izgledao i zvučao ovaj poseban koncert možete pogledati u video zapisima ispod ovog teksta.Related Articles


Back to top button