ZADAR SportZadne-Izdvojeno

VIDEO – Vratio se Travis, Nazor protiv sankcija: “Klub je trebao odraditi svoj dio posla pošteno”


romeoRomeo Travis se vratio u momčad KK Zadar, odradio je jutarnji trening i spremno dočekuje nedjeljni susret s Krkom. Nakon treninga spremno je stao pred zadarske novinare koji su se spontano okupili na Višnjiku.

Iako nije želio potvrditi da je bio pred vratima berlinske Albe progovorio je o razlozima svog kašnjenja s odmora.

Sve što sam napravio bilo je s razlogom i to dobrim. U pitanju nije novac, već princip. Da se radilo o novcu odavno bih napustio Zadar. Sada sam tu, ta epizoda je iza mene i ostajem do kraja sezone. Sretan sam da sam se vratio jer vjerujem da ova momčad može i do Final Foura. U ovom natjecanju sve je moguće, a u sljedećih pet susreta mi imamo četiri na svom parketu.

[jwplayer mediaid=”7095″]

Zamoljen da konkretizira nastali problem s klubom odgovorio je


Neke stvari moraju ostati unutar klupskih prostorija. J o njima neću govoriti. Pitajte ljude iz kluba, trenera, ali ja neću detaljizirati. Učinio sam što sam učinio, ako ljudi u klubu misle da to zaslužuje kaznu ja ću je spremno podnijeti.


Trener Ante Nazor bio je rječitiji.

Romeo je pošteno igrao i davao 100 posto sebe na posljednje tri utakmice i krenuo na Božićne blagdane za koje očito nije imao budžet kojega je trebao imati. Vjerojatno je zbog toga došlo do ove situacije. Ako je on pošteno odradio svoj dio posla trebao je i klub. Protiv sam bilo kakve kazne za njega, zaključio je Nazor koji je za nedjeljni susret najavio momčad u kojoj će istrčati i Travis i dva novopridošla igrača Jusuf Nurkić i Vedran Morović.Related Articles


Check Also
Close
Back to top button