Vijeće roditelja Srednje škole Biograd na Moru: Ne želimo Ivicu Kera za ravnatelja naše škole

LEO ZORICA - IVICA KERO 6:5

Večeras u 18 sati u prostorijama Srednje škole Biograd na Moru održana je sjednica Vijeća roditelja Srednje škole Biograd na Moru na kojoj su kandidati za ravnatelja Ivica Kero i Leo Zorica predstavili svoje kandidature. Aktualni ravnatelj, opterećen brojnim korupcijskim i ostalim aferama, Ivica Kero, koji pokušava preko svoje HDZ-ove iskaznice doći do trećeg mandata izgubio je od Lea Zorice kojemu je većina članova Vijeća roditelja dala svoj glas.

Od ukupno 11 prisutnih na sastanku Vijeća roditelja, njih 6 glasalo je za Zoricu, dok je Kero dobio svega 5 glasova čime su roditelji ovom nesposobnom HDZ-ovcu pokazali jasnu poruku – više te ne želimo za ravnatelja.
Jedan od roditelja u razgovoru za ZADAR News potvrdio je kako se Kero na sastanku ponašao nervozno i kako je neuvjerljivo govorio o svojim navodnim uspjesima.

Srednjoj školi Biograd na Moru pruža se nova prilika, hoće li je ministar Fuchs prepoznati?

– Ivica Kero sramota je hrvatskog školstva. On je hodajuće ruglo i sramota za sve poštene ljude u ovoj školi. Ono što je napravio profesoricama Zrinki Škari i Anđeli Vulin zaslužuje direktan i izvanredan otkaz. Nadamo se da će ministar Fuchs poslušati glas roditelja, a ne glas politike, korumpirane i kleptomanske politike kojoj pripada i Ivica Kero i da će u konačnici onemogućiti izbor Kera za ravnatelja u trećem mandatu. Naša škola zaslužuje novu šansu, a ta šansa ne može doći do realizacije ako ravnatelj ostane čovjek koji humanitarnu akciju za dijete oboljelo od tumora nije proslijedio njegovoj obitelji, osvetoljubivom kretenu i osobi niskog IQ-a koja se cijeli svoj život poziva na crkvu i HDZ. Nova šansa znači novi početak, a novi početak moguć je jedino uz nekoga drugoga, u ovom slučaju Lea Zoricu – kazao nam je jedan od roditelja nakon sastanka.

Roditelji Ivicu Kera opisuju kao čovjeka s niskim IQ-om

Sutra za 14 sati sazvana je sjednica Školskog odbora u sastavu: Nino Majica, Inka Batur, Šime Šimičević, Zrinka Božin Zrilić, Drina Bešenić, Nikola Mikulić i Marta Birkić na kojoj će biti odlučeno tko je novi ravnatelj Srednje škole Biograd na Moru.

Načelnici Pakoštana i Sv. Filipa i Jakova: Ako profesorice Škara i Vulin budu vraćene na posao, Kera treba smijeniti

Nakon izbora Školskog odbora ministar Radovan Fuchs trebao bi potvrditi ili ne potvrditi novoizabranog ravnatelja Srednje škole Biograd na Moru.