IzdvojenoZadar

VRSALJKO GUBI KAFIĆ NA VIŠNJIKU? Povratnik iz Njemačke: “Upozoren sam da je to Kalmetin ‘deal’ i da se u ‘to’ ne diram

NŠportski centar Višnjik, tvrtka koja je u stopostotnom vlasništvu Grada Zadra dobila je ovih dana pismo namjere jednog privatnog poduzetnika i povratnika iz inozemstva koji je zainteresiran za uzimanje u najam caffe bara koji se nalazi u sklopu centra Višnjik, a koji je ta tvrtka dala u koncesiju tvrtki Fokus d.o.o. Inače, Fokus d.o.o. je u formalnom vlasništvu Tomislava Vrsaljka, brata člana Gradskog odbora HDZ-a, županijskog vijećnika i djelatnika gradske tvrtke Nasadi d.o.o., Darija Vrsaljka.

Poduzetnik koji je molio za anonimnost kazao nam je kako je u pismu namjere koje je poslao Denisu Karloviću, direktoru ŠC Višnjik kazao kako je spreman platiti duplo više od iznosa kojega mjesečno plaća tvrtka Fokus d.o.o. Kazao nam je i kako odgovor s Višnjika još uvijek nije dobio.

Rečeno mu je da je posao na Višnjiku Kalmetin ‘deal’ i da se u to bolje ne dirati

– Ja sam i prije imao namjeru ući u prostorije caffe bara na Višnjiku, no rečeno mi je da se u to ne petljam. Koliko znam, ugovor koji je sad aktualan štetan je po ŠC Višnjik d.o.o. i po Grad Zadar i temeljem toga isti može biti odmah raskinut, ako to uprava Višnjika želi i ako želi uprihoditi triput više novaca od najma kafića, no pitanje je želi li?

Osobno sam bio sam spreman Višnjiku platiti i triput više nego što mu sad plaća tvrtka Fokus d.o.o., no rečeno mi je da je to, doslovno ‘deal’ Božidara Kalmete preko formalnog vlasnika tvrke Fokus d.o.o., Tomislava Vrsaljka, brata Darija Vrsaljka. Ja se tada radi upozorenja koja sam dobio nisam javio na javni natječaj, ali smatram da ugovor koji je aktualan i koji vrijedi do 2023. treba hitno biti raskinut jer je štetan po Višnjik i Grad Zadar.

Evo, i danas sam spreman isplatiti triput više nego što plaća tvrtka Fokus d.o.o. i to za sve godine ugovora koje se dogovorimo unaprijed. Tu bi zaradio i ŠC Višnjik d.o.o. i Grad Zadar – kazao je za ZADAR News poduzetnik i povratnik iz Njemačke koji je, zasad, molio za anonimnost.

Na Višnjiku su upoznati s pismom namjere povratnika iz Njemačke

– Istina je da je e-mail s pismom namjere izvjesnog gospodina došao na našu adresu, a što će o svemu odlučiti direktor Denis Karlović, trebate pitati njega – kazali su nam s Višnjika.

Iako smo u više navrata tijekom današnjeg i jučerašnjeg dana pokušali doći do Denisa Karlovića, to nam nije pošlo za rukom.

NASTAVLJA SE..

Foto: Zadarski list





Related Articles

Back to top button