IzdvojenoZadar

Vučetić: Marasović ima pravo na svoj mandat po Ustavu i SDP je to znao onoga trenutka kada ga je postavio na svoju listu

KRAJ RADETINE MELODRAME

Predsjednik Gradskog ogranka SDP-a u Zadru, stranke koja je čak dvaput u kratko vrijeme izglasala HDZ-ov proračun, Daniel Radeta posljednjih nekoliko dana bavi se prozivanjem i progonom nekadašnjeg stranačkog kolege i bivšeg SDP-ovog nositelja liste za župana, kao i nekadašnjeg kandidata za načelnika Statograda, Zlatka Marasovića zbog toga što je Marasović odlučio zadržati svoj osobni mandat koji ga pripada i po Ustavu Republike Hrvatske.

Vučetić: Ustav Republike Hrvatske Zlatku Marasoviću jamči mandat koji je osvojio

Osim osnovnog nepoznavanja Ustava i zakona, Radeta se, u nadi da će prenijeti njegove objave s Facebooka, privatno obraća novinarima kako bi prenijeli njegove statuse koji u najboljem slučaju skupe i do reprezentativnih 10 lajkova.

Naravno, nije ni Marasović ostao dužan Radeti prozvavši ga da je stranačkim novcem plaćao bratovu firmu, što je točno.

SDP izvlačio novac kroz firmu Radetinog brata?

O svemu ovome odlučili smo porazgovarati sa predsjednikom Gradskog vijeća Markom Vučetićem koji je bio kratak i jasan – za njega Marasović ima pravo zadržati svoj mandat. Vučetić napominje i kako je SDP to znao uoči izbora.

– Po Ustavu to je mandat Zlatka Marasovića i njegova stranka je to znala kad ga je stavljala na listu kao nositelja i kandidata za župana – kratko će Vučetić.

Vučetić jasan kao dan: ‘SDP je znao da Zlatko Marasović ima pravo na svoj mandat’

Pretpostavljamo da će Radeta sada konačno prestati sa smicalicama i prozivanja čovjeka koji se iščlanio iz SDP-a nakon torture i progona kojemu je bio izložen nakon što je za ZADAR News izjavio kako bi raspustio Radetin gradski ogranak da je na mjestu predsjednika Županijskog ogranka Jure Zubčića.

Zlatko Marasović: Raspustio bih Radetin gradski SDP zbog podržavanja HDZ-ovog proračuna





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button