IzdvojenoZadar

Zlatko Marasović: Raspustio bih Radetin gradski SDP zbog podržavanja HDZ-ovog proračuna

BEZ DLAKE NA JEZIKU

Nekadašnji kandidat za predsjednika Županijske organizacije SDP-a Zadarske županije, županijski vijećnik, predsjednik kluba vijećnika SDP-a u Zadadskoj županiji i SDP-ov kandidat za župana na prošlim lokalnim izborima, kao i kandidat za načelnika Starigrada, Zlatko Marasović nije dobro primio vijest kako je gradska organizacija zadadskog SDP-a na čelu s Danielom Radetom koalirala s HDZ-om i podržala proračun Branka Dukića i HDZ-a.

– Što bi bilo kad bi bilo? Bilo bi to da bih, da sam predsjednik Županijske organizacije SDP-a, raspustio zadarski gradski SDP zbog podržavanja HDZ-ov proračuna i koalicije s HDZ-om, govori nam iskreno Zlatko Marasović, jedan od rijetkih SDP-ovaca koji bez zadrške i iskreno javno kaže što misli.

Ne podržava koaliciju s HDZ-om i raspustio bi Radetinu gradsku organizaciju

Marasovića smo pitali da dodatno pojasni svoju izjavu, na što nam je odgovorio kako on takvo ponašanje ne podržava.

– Za mene to jednostavno nije prihvatljivo. 
Gradsku organizaciju neću ni komentirati, meni se ne svida ni ovo sto se dogodilo u Splitu, ali to su stvar o kojima ja ne odlučujem, kaže nam Marasović i objašnjava kako politika ne trpi previše iskrenosti. 

KOLUMNA – Daniel Radeta i Jure Zubčić su politički mrtvaci i grobari zadarskog SDP-a

‘Mora doći do političkih promjena, ne slažem se da gradski SDP na ovakav način podržava HDZ-ov proračun’

– Politika ne trpi previše iskrenosti, bar ne ova naša ili ovo što se kod nas zove politikom, ali smatram da mora doći do promjena i da mora biti više iskrenosti u politici. Ne slažem što zadarski gradski SDP na ovakav način podržava proračun, ali ja nisam taj koji o bilo čemu tu odlučuje, moje mišljenje tu nije važno, ono će kod nekih ljudi izazvati negativne reakcije, a to ne treba ni meni ni stranci, a posebno zbog toga što mi vijećnici u Županijskoj skupštini zaista dobro funkcioniramo i surađujemo, za kraj će Marasović.

Radeta, Zubčić i Peđa Grbin podržavaju SDP-ovu koaliciju s HDZ-om

I od brojnih drugih SDP-ovaca doznali smo kako Daniel Radeta i HDZ koalicija koju podržavaju predsjednik Županijskog ogranka Jure Zubčić, ali i predsjednik SDP-a na nacionalnoj razini, Peđa Grbin, uveliko gube podršku ogromnog dijela stranačkog članstva, ali, što je najgore, i SDP-ovih birača.

NASTAVLJA SE…





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button