IzdvojenoZadarZADAR Sport

Zadrani bijesni na Kalmetu: Odjebi od naših svetinja

REAKCIJE NA IDEJU O RUŠENJU JAZINA

Nevjerojatno veliki broj Zadrana i onih kojima je Zadar u srcu od sinoć na Facebook stranici ZADAR Newsa iskazuju svoj gnjev i bijes odlukom Božidara Kalmete da se sruši kultna košarkaška dvorana Jazine.

Kalmeta: “Srušiti ćemo Jazine, nitko neće kukati za dvoranom. Ako i dođe do prosvjeda tu je Boro Poštar, on će iskontrolirati navijače”

Iako su prema originalnom projektu arhitekta Nikole Bašića u projektu Vrata Zadra sačuvane Jazine, druga, ali i sve ostale verzije tog projekta ne uključuju zadarsku dvoranu.

Kao što smo jučer objavili, rušenje Jazina osobno je predložio 2008. Božidar Kalmeta, pozivajući se na navijače “ako dođe do prosvjeda javnosti”.

Jedna od osoba koju je u tom razgovoru spominjao Kalmeta i na čiju podršku se pozivao bio je Boris Marin zvan Boro Poštar.

U razgovoru za ZADAR News Marin je jučer rekao kako je i on osobno za rušenje Jazina, odnosno kako bi većina Zadrana prije odabrala novi hotel umjesto današnje dvorane.

U nastavku objavljujemo samo dio komentara koje su čitatelji ZADAR Newsa napisali o Kalmetinoj ideji da uništi jednu od kultnih znamenitosti Zadra.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button