112IzdvojenoZadarZADAR Sport

Županijsko državno odvjetništvo: Željko Žilavec nije kriv

DONESENA ODLUKA

Nekadašnji direktor Košarkaškog kluba Zadar, Željko Žilavec nije počinio kazneno djelo za koje ga je više mjeseci istraživalo Županijsko državno odvjetništvo i PU zadarska temeljem navodog pogodovanja Hotelu Zadar, odluka je to ŽDO-a nakon što je predsjednik Nadzornog odbora kluba, Ante Rubeša na sjednici Gradskog vijeća, a potom i dan kasnije na pressici javnost upoznao s navodno kompromitirajućim materijalom.

Za podsjetiti je i kako je na spomenutoj pressici Rubeša javno oblatio i direktora Hotela ZaDar Igora Musapa. U orkestriranim, a sada se pokazalo i lažnim napadima na Žilavca sudjelovali su Enio Meštrović, Ante Rubeša, Marko Pupić Bakrač i aktualni direktor na odlasku, David Gunjević.

Kada je riječ o Rubeši, valja napomenuti i kako se radi o vijećniku u Gradskom vijeću Grada Zadra koji je u isto ušao na listi SDP-a, a nedavno je utvrđeno i kako je bio uhićen s kilogramom droge zbog čega je neko vrijeme proveo u pritvoru.

Rubeša javno optuživao HDZ-ovce da podržavaju dilere, a sam je uhićen s 930 grama droge

Kako doznaje ZADAR News i Željko Žilavec i Igor Musap tužit će gore navedene zbog, sada je i više nego očito, teške difamacije i rušenja ugleda objavom senzacionalističkih i lažnih informacija.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button